Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szerelmesek vagytok egy lányba, mennyi idő után akartok anál szexet, vagy mennyire ragaszkodtok ehhez?
Figyelt kérdés
Két hónapja vagyunk együtt, és azt érzem, hogy a szex jobban érdekli mint én. Valamint vékony vagyok és mindig mondja, hogy hízzak, úgy talán nagyobb mellem lesz,de mivel körte alkat vagyok, ezért mellre nem tudok hízni, a csípőmet meg nem akarom tovább szélesíteni. Ezért nem érzem jól magam a bőrömben, egyre jobban zavar a kis mellem is. Ha szeretne akkor inkább szexinek kéne érezzem magam mellette, nem? Én (sajnos) nagyon szeretem őt.2016. ápr. 9. 07:40
11/12 anonim válasza:
*javítás: Az anál szex engem NEM nagyon foglalkoztat...
A fránya tudattalan ? :-D
12/12 anonim válasza:
kb miután megdugtam a punciját,jöhet az anál.
és annyira ragszkodom hozzá amenyire csak lehet.
alap,hogy ezt előre ledumáljuk,hogy mi merre,mert ne lopjuk egymás idejét azzal,hogy nem passzolunk sexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!