Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyire ragaszkodtok ahhoz, hogy szerelmesek legyetek a párotokba?
Első kapcsolatnál szinte alap elvárás volt.
És milyen jól tettem! :)
attól függ h mit értesz szerelem alatt. Pl. nekem a plátói szerelem teljesen más volt mint a mostani.
A plátóinál bele remegtem ha megláttam az illetőt, elöntötte a fejemet valami ami miatt nem tudtam gondolkodni, és csak a kitalált személyiségű szerelmemre gondoltam. Nem ismertem azt a néhány srácot akikbe évekig bele voltam zúgva.
Míg most 3 éve együtt vagyok a barátommal. A kezdetektől kezdve egy mély lelki kötődést éreztünk, mintha ezer éve ismernénk egymást. Egymás mellett fejlődünk jobb irányba, mindenben segítjük a másikat, feltétel nélkül elfogadjuk egymást, és nagyon mély szeretet van közöttünk. Olyanok vagyunk mint a legjobb barátok, vagy egymásnak mint ha a testvérei lennénk, máskor meg mintha a szülei lennénk egymásnak, máskor meg a legjobb szeretők. Tényleg egy annyira tiszta, érdek nélküli, mély szeretet van közöttünk, ami évről évre nő hogy szerintem ez az igaz szerelemhez közelebb van, mint a fellángolás.....
De kinek mit jelent a szerelem, az sem mindegy...
Szeressük egymást inkább.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!