Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a gond a külsőmmel?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy esetleg vállakozó szellemű válaszolók, mondanának-e véleményt arról, hogy hogyan nézek ki. Nem vagyok túl sikeres a társkeresés során és ez szerintem a kinézetem miatt van, mivel kb beszélgetni se tudok elkezdeni senkivel. Akivel meg sikerül vagy átver vagy egy idő után rám se néz.
Szerintem nem a kulsoddel van a baj, az arcod es az alakod is rendben van teljesen, de foleg a masodik kep alapjan olyan a kisugarzasod, mint valakinek, akivel az egvilagon barmit meg lehet tenni, barhogy ki lehet hasznalni, es maximum annyit reagal ra, hogy “bocs hogy elek :(“, vagyis kicsit ilyen “nyominak” tunsz, bocs a kifejezesert 😂😂
A lenyeg amit mondani akarok, hogy nincsen szorakoztato, laza kisugarzasod, nem tudom kep alapjan elkepzelni, hogy egy elso randin pl onfeledten beszelgetunk, gordulekenyen, esetleg nevetgelunk, flortolunk stb, hanem inkabb ilyen nyalas hosszerelmes viselkedest neznek ki beloled.
Szerintem idősebbnek nézel ki mint 22. Komoly ember benyomását kelted. Kicsit merevnek tűnsz. Egyébként így külsőleg nincs veled gond szerintem.
A kisugárzásod viszont nem tetszik. Itt azért megjegyzem, hogy élőben lehet más lenne a helyzet, de így a képek alapján az nagyon nem jön be.
Köszi a válaszokat .)
Érdekes meglátás, a legutóbbi 2 alkalommal ,amikor valakivel randiztam végig nekem kellett kb beszélni, mert eléggé szótlanok voltak. Néha nehéz is volt mit kitalálni, hogy ő is beszéljen magáról és ő is dobjon fel témákat. Bár, mivel azokból se lett semmi, így nem valószínű, hogy jól sikerült.
Köszönöm az újabb válaszokat :)
Ne aggódjon senki, nem fogok randit kérni tőle itt :)
Az tény, hogy idősebbnek nézek ki, ezt mások is mondták már és a merevséget is, bár az szerintem inkább a betöltni kívánt munkám miatt. Turista buszt szeretnék vezetni és ha minden jól megy össze is jön, de megvan az a hátránya, hogy annyira nem tudom elengedni magam, mert bennem van az, hogy emberi életekért fogok felelni és úgy is kell viselkednem. Bár, minden helyzetben igyekszem a lehető legvidámabban és legviccesebben hozzáállni a dolgokhoz. Erre mondjuk még azoktól sose érkezett panasz, akikkel hosszabb időt töltöttem együtt akár suliban, buliban, munkahelyen.
Olvasva ezeket a sorokat az jött le, hogy sokkal könnyebb nőnek lenni. Kisregényeket látnak bele egy szerintem tökre megnyerő, normális külsejű férfiba. Igaz én hetero férfi vagyok, de ha nő lennék egy ilyennél kezdenék. Nem annak a típusnak néz ki aki félremenne majd és az életét végighazudja. De a nők teljesen más dolgok alapján döntenek. Körülbelül a csirkebélből való jóslást nem hozták eddig elő.
Hogy miért könnyebb nőnek lenni szerintem? Mert egy ilyen szintet megütő lány esetében én már szinte szerelmes is lennék. Míg ők itt misztifikálgatnak és latolgatnak.
Persze többnyire a végén a félrenyalt hajú tuti srácok a befutók, aztán csodálkoznak amikor átveri a fejüket.
Bocsi srác, hogy ide ólálkodtam, de meg kellett ezt jegyeznem.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!