Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazuk lehet a barátaimnak, hogy nem a külsőmmel van a gond, hanem a hozzáállásommal?
161 cm-es nagyon vékony 33 éves férfi vagyok. Nagyon jó lenne már egy feleség, de úgy érzem a külsőm miatt nem kellek a nőknek.
A haverom, ismerősök mindig azt mondják semmi köze a külsőmnek, hanem nincs önbizalmam, ezért negatív a kisugárzásom és frusztrált vagyok és pontosan ezért nincs párom.
Lehet mégis a bensőmmel van a gond, nem a külsőmmel.
Csak hogy adjak egy kis bíztatást. Ez egy teljesen őszinte igaz válasz tőlem.
Magamat testre egy 10/7esnek, arcomra egy 10/8asnak mondanám. Semmi nagyképűség, én illetve mások is így gondolják. Egyetemre jártam, most 23 vagyok. Ex barátom: test: 10/5, arc:10/2 kb. Asztalosként dolgozott. Nagyon csúnya volt megmondom őszintén. De! Én annyira szerelmes voltam belé.. Őt szerettem a legjobban eddig életembe. 1 évig voltunk együtt 20-21éves koromig, ő akkor 27-28 éves volt.
Mai napig vele lennék ha lemondott volna a piáról.!!
Én is sokak számára nem túl vonzó srácot szerettem a legjobban. Tudom, hogy nem volt szép, de nagyon vonzódtam hozzá.
A nagynéném egy nála kb 10 centivel alacsonyabb vékony férfit szeret évek óta.
Anya egy pocakos kopaszt.
Az uncsitesóm is hasonlóan nem túl szép, de számára vonzó srácot szeretett.
Mi jól nézünk ki.
Az ismerkedés összes formáját próbáld folyamatosan és aktívan, mert ezzel a magassággal nehéz ismerkedni.
#5ös sajnálom hogy olyan lehangoló életed van, hogy semmi pozitív dologban nem hiszel.
Nekem is vannak ilyen napjaim, remélem nem vagy mindig ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!