Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan huszonéves lányok akik 5-nél kevesebb emberrel feküdtek le?
Én 24 vagyok, és 3 pasival feküdtem le (mindegyik több éves, monogám párkapcsolatban)
Legjobb barátnőm 25 és 1 pasival..
Többi lány ismerősömnél is a nagyon maximum az 5.
Érdekes látni, hogy itt ennyi ilyen nőies viselkedést mutató lány összeszaladt. Én valahogy nem ilyen lányokkal futok össze, pedig nem valami lezülött körökben élek, mondhatni értelmiségiek vesznek körül.
Tudok egy rakatot akik még húsz évesek sincsenek, barátjuk, normális párkapcsolatuk még nem volt, de már vagy hárommal lefeküdtek. Húsz év felett is tudok nem egy ilyen lányt. Nem néznek ki rosszul, nem is szétkent, rószaszínbe öltözött, tetovált cicababák soha nem volt vagy csak minimális ideig barátjuk, de több srácnak is odaadták már magukat. Én nem nagyon akadok fenn ezen igazából, mert nem érdekel, hogy mit művelnek, de azért nagyokat nézek amikor megtudom egyikről másikról, hogy mifélék. Nálam ezek a lányok kilőve. Udvaroljon nekik az aki akar. Én közeledjek feléjük rendes férfiként, ha komoly kapcsolatot akarok, de az előzőeknek meg elég volt pár nap az ágyig? Hát inkább nem érdekelnek. Én ettől komolyabb nőt akarok, olyat akibe több tartás szorult.
A különbség csak a szándékokban van. Ha én komoly párkapcsolatot szeretnék valakivel, akkor a lelkiekre fektetem a hangsúlyt. Nem gondolom, hogy az ismerkedés "teperésről" szólna bármely oldalról.
Ha szimplán csak egy laza kapcsolatra vágyom, akkor az nem a lelki harmóniáról, a komoly ismerkedésről és a lehetőségek latolgatásáról szól, sokkal inkább a testiségről.
Ezért van nálam az, hogy sokkal nehezebben adom oda magam valaki olyannak, aki iránt többet érzek szimpla vágynál.
Mondom ezt úgy, hogy 3 éve komoly kapcsolatban élek és eszembe sem jutott félrelépni soha, de volt 2-3 évem előtte (egy 2,5 éves kapcsolat után), amit meglehetősen kicsapongó módon éltem. Nem mondanám, hogy büszke vagyok rá, de nem is szégyellem. Hozzám tartozik ez is és nem érzem magamat ettől értéktelennek.
2-vel.
Exem és a vőlegényem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!