Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan huszonéves lányok akik 5-nél kevesebb emberrel feküdtek le?
Vannak. Szerintem sokkal több, mint az ilyen kis ribizlik, akik szerint a 20 se sok, és több partnerét is megcsalta már.
Akinek monogám, több éves kapcsolatai vannak, annak az 5 se jön össze, inkább csak az egy vagy kettő.
Az, hogy ki mekkora ribi, nem a ruházaton múlik. Az eset tanulsága számodra inkább az kéne, hogy legyen, hogy nem a külső alapján kell másokat megítélni. Illetve inkább az zavarjon, hogy simán bevallja, hogy rendszeresen félrelép.
Én csak azt nem értem ez miért elítélendő. Sosem voltak egy éjszakás kalandjaim ismeretlen pasasokkal, még is volt jópár évem kapcsolat nélkül, amikor azt tettem, ami jól esik. A párom ugyanilyen kaliber és pont előnynek látjuk egymásban azt, hogy mindketten megéltük, amit megszerettünk volna élni. Nálunk sosem fog előfordulni, hogy elhagyjuk egymást, mert még nem éltük ki magunkat.
Nem tudom szám szerint, hogy a párom hány nővel feküdt le az életében és én sem húztam a strigulákat, hogy hány férfival feküdtem le. Nem tartom lényegesnek. A páromat szeretem, az meg hogy a múltamban élveztem az életet és voltak alkalmi kapcsolataim, amik jóformán csak a testi örömökről szóltak, az a magánügyem. Már nem vágyom erre, boldog vagyok a kapcsolatomban, ugyanakkor nem szégyellem magam azért, mert akkor, néhány évvel ezelőtt úgy éltem, ahogy jól esett.
Ez nálad is inkább csak valami kisebbségi komplexusnak tűnik, ugyanis amellett, hogy azt említed a nő hány pasassal feküdt le, rögtön hozzá is teszed, hogy te csak 5-tel. És? A mai világban ezzel mérünk egy jó párkapcsolatot? Nem a múltból kell kiindulni, a jelennek kell élni. A megcsalások miatt inkább aggódnék, mint az ex partnerek száma miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!