Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan huszonéves lányok akik 5-nél kevesebb emberrel feküdtek le?
10#
Azért elég gáz egy nőt egy autóhoz hasonlítani. :)
Az emberek (és nem csak a nők) többsége sokkal kevesebb partnerrel fekszik le, mint amit manapság mindenki gondol.
Persze, minden közösségben (iskola, munka, barátok) megvan az a szűk, és általában hangos kisebbség, aki számára tényleg érték, hogy minden héten mással, emiatt hajlamosak vagyunk általánosítani, de a nagy többség sem férfiből sem nőből nem így él.
"Néha már nekem kellemetlen ezt bevallani, mert azt hiszik, hogy hazudok"
Azt nem értem, hogy ilyesmit kinek kell bevallani? Mert ez kb senkire nem tartozik.
Szerintem semmi rossz nincs a csaj számában. Én 26 vagyok és 10 emberrel feküdtem le, ennek nagyrészét 2 év alatt hoztam össze. 3 éve nem szexeltem.
Az látszik a számából, hogy nem mindenáron tart ki egy kapcsolat mellett.
Én is ismerek 27 éves lányt, aki egy férfival szexelt csak, na de az összes szórakozóhelyen mindenki végigtaperolta és a fél város járt a szájában, minden pasival flörtölt rövidért. Persze piszok büszke rá, hogy csak 1 emberrel feküdt le(illetve már kettővel), mert a számára értékes dolgot nem osztja meg akárkivel.
Az én szememben értéktelenebb az általad bemutatott lánynál.
Szóval a szám nem mondd el mindent az emberről.
én 23 vagyok, és egy férfivel szeltem, szexelek csak.
baráti körben max második, harmadik barátnál tartanak. egyéjszakás nem volt. illetve nem mindegyik szexelt ilyen tini szerelemben.
24 vagyok, lány.
Egy emberrel volt eddig olyan kapcsolatom.
Több barátnőmnek eggyel SEM.
Számomra az az érték, ha kevéssel; az igazi, komoly kapcsolatot és intimtást keresi.
Az se nekem való, aki kapcsolatfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!