Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még olyan huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyan huszonéves lányok akik 5-nél kevesebb emberrel feküdtek le?

Figyelt kérdés
Összeismerkedtem 1 lánnyal aki elég visszafogottan öltözködik ,beszélgettünk és kiderült,hogy ő már 12 emberrel feküdt le(volt köztük több megcsalás is). Volt akikkel évek kihagyása után újra. És őszerinte ez nem sok mert a barátnője több mint 20-al(24 évesek). Ez sokkolt mivel én 30 vagyok jóképűnek tartanak többen és én csak 5-tel férfi létemre.
2017. szept. 24. 09:07
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Én szűz vagyok. Ápolt jó külsőm van. 20/L
2017. szept. 24. 11:06
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Van pár szűz, aki annyira válogatós, hogy a világon nincs olyan férfi, aki elég jól nézne ki számára. Rajtuk kívül nincs olyan lány.
2017. szept. 24. 11:31
 13/26 anonim ***** válasza:

10#

Azért elég gáz egy nőt egy autóhoz hasonlítani. :)

2017. szept. 24. 12:30
 14/26 anonim ***** válasza:

Az emberek (és nem csak a nők) többsége sokkal kevesebb partnerrel fekszik le, mint amit manapság mindenki gondol.

Persze, minden közösségben (iskola, munka, barátok) megvan az a szűk, és általában hangos kisebbség, aki számára tényleg érték, hogy minden héten mással, emiatt hajlamosak vagyunk általánosítani, de a nagy többség sem férfiből sem nőből nem így él.

2017. szept. 24. 12:37
 15/26 anonim ***** válasza:
Én 28 vagyok,és 1 férfival feküdtem le, aki 8 évig volt a párom. EGyébként sokan meglepődnek, amikor szóba kerül, és nem hiszik el, de hát ez van. Néha már nekem kellemetlen ezt bevallani, mert azt hiszik, hogy hazudok.
2017. szept. 24. 12:43
 16/26 anonim ***** válasza:

"Néha már nekem kellemetlen ezt bevallani, mert azt hiszik, hogy hazudok"

Azt nem értem, hogy ilyesmit kinek kell bevallani? Mert ez kb senkire nem tartozik.

2017. szept. 24. 12:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi rossz nincs a csaj számában. Én 26 vagyok és 10 emberrel feküdtem le, ennek nagyrészét 2 év alatt hoztam össze. 3 éve nem szexeltem.

Az látszik a számából, hogy nem mindenáron tart ki egy kapcsolat mellett.

Én is ismerek 27 éves lányt, aki egy férfival szexelt csak, na de az összes szórakozóhelyen mindenki végigtaperolta és a fél város járt a szájában, minden pasival flörtölt rövidért. Persze piszok büszke rá, hogy csak 1 emberrel feküdt le(illetve már kettővel), mert a számára értékes dolgot nem osztja meg akárkivel.

Az én szememben értéktelenebb az általad bemutatott lánynál.

Szóval a szám nem mondd el mindent az emberről.

2017. szept. 24. 12:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Remélem!!!!
2017. szept. 24. 14:19
 19/26 anonim ***** válasza:

én 23 vagyok, és egy férfivel szeltem, szexelek csak.

baráti körben max második, harmadik barátnál tartanak. egyéjszakás nem volt. illetve nem mindegyik szexelt ilyen tini szerelemben.

2017. szept. 24. 16:56
 20/26 anonim ***** válasza:

24 vagyok, lány.

Egy emberrel volt eddig olyan kapcsolatom.

Több barátnőmnek eggyel SEM.

Számomra az az érték, ha kevéssel; az igazi, komoly kapcsolatot és intimtást keresi.

Az se nekem való, aki kapcsolatfüggő.

2017. szept. 24. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!