Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Huszonéves hol ismerhet meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves hol ismerhet meg sportszerető, túrázós, kerékpározós, úszó férfiakat?

Figyelt kérdés

Szeretek mozogni, sportolgatni. Szeretek a fővárosban BKV helyett bringával közlekedni, vagy épp csak úgy bringázni. Időszakonként eljárok úszni, néha kocogok. A teljesítménytúrákat és a kéktúrát is kedvelem.

Az a gond, hogy úgy tűnik számomra, mintha két véglet lenne (na jó, gondnak nem gond, de számomra most az). A huszonévesek körében az emberek vagy nem szeretik a sportot/ezeket a sportokat, vagy ha igen, akkor elég komolyan és magas színvonalon űzik.

Egy oldalon regisztrálva vagyok, ahol túrázása lehet társakat keresni.

A meghirdetett túraesemények vagy egy naposak, magyarországiak, napi 20-30 km, nem túl sok szint, és inkább 40-50 évesek a résztvevők, vagy több naposak és a Tátráról, az Alpokról és egyéb helyekről, 2-3000 méter magasságokról van szó.

Azért közel se ennyire jó az erőnlétem illetve jelenlegi élethelyzetemben nem engedhetem meg magamnak a több napos túrákat.

Annyira szeretnék olyan Társat találni, akivel hobbik terén hasonló ösvényen járunk, vagy legalábbis ilyen emberek között ismerkednék szívesen. Ugyanakkor azt érzem, ez egy zsákutca a fentiek alapján.

Szóval, ha huszonéves korom közepén járó lány vagyok és szeretek úszni/kocogni/bringázni/túrázni, hol ismerkedjek?

2017. szept. 22. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Huszonévesen nézz körül egyetemi eseményeken, néha terveznek túrát. Kerékpáros embereket kerékpáros felvonulásokon is találhatsz, kocogókat meg a város népszerűbb kocogó helyein. Úszókat az uszodában.

Értem én, hogy mi a problémád, de szerintem se neked, se más érdeklődésű körű embernek nincs egy fix hely, ahol megfelelő társat találhat. Szűrni kell és időt adni a dolgoknak. Sok sikert!

2017. szept. 22. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát nehéz erre így válaszolni, én is szeretem a hasonló dolgokat, az úszás kivételével, de nem lakok Budapest közelében. Ahol épp futsz, uszol, vagy bringázol, ott próbálkozz te dumálni valakivel, ha nem kezdeményeznek nálad, vagy kérdezd a barátnőidet van-e ilyesmi ismerősük.

21F

2017. szept. 22. 18:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Akiket én ismerek, többnyire szeretnek sportolni (és nemv verseny szinten űzik), egyszerűen csak nem tolják a képedbe, meg nem feszítenek, mint egy idióta.

Én is hasonló beállítottságú vagyok, bár kerékpár helyett inkább futni szeretek. Az úszás, túrázás szintén játszik, inkább nyáron. Nekem nagyon sok ismerősöm van ilyen versenyekről, amikre csak a hangulat kedvéért mentem egyedül, vagy a barátaimmal, nagyon gyakran találkoztam a környező turistaútvonalakon (Hármashatárhegy és társai) is ilyen, csoportosan bóklászó fiatalokkal, akikkel utána jóban lettünk, illetve úszás után is voltak egy idő után, akit látásból ismertem. Futásnál már lepacsizunk, nyújtásnál/bemelegítésnél köszönünk egymásnak... Van pár zárkózott ember, de a többség meglepően közvetlen és kezdeményező. Egyébként Facebookon is vannak "tematikus" csoportok, (úti)társkereső, futóklub, akármi, simán lehet nézelődni, ismerkedni ott is.

Túrákból én a rövidebbeket tudom javasolni, fiatalabbak nem mennek 50+ km-eket, oda tényleg a sportos 40-50-60-as korosztály jár inkább. És inkább hétvégén/nyáron. Érdemes egyetemista/munkás fejjel gondolkodni, az ember ha megy, akkor megy, ha nagyon ráér, túrázni legalábbis. Lemenni futni vagy edzeni (amúgy ott is szoktak jó közösségek kialakulni) már könnyebb, mint bekészülni egy ilyenre.

Ha megengedheted magadnak, nem társkeresési céllal, de garantált, hogy összeszedsz pár olyan embert, akivel utána éveken, vagy egy életen át barátok/társak/szerelmesek maradtok: El Camino. Ha most elkezdesz készülni rá, nyár elejére/közepére kényelmesen és nyugodtan el tudsz indulni. Na, ott aztán van mindenféle ember, sok magyar is, sok fiatal is...:)

21L

2017. szept. 22. 18:28
 4/11 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, milyen oldalon vagy regisztrálva, ahol 40-50-es korosztály van főleg? Engem ez érdekelne...
2017. szept. 22. 18:30
 5/11 anonim ***** válasza:
Gondolom, a turatarspontcom az oldal, amit említettél. Ott azért elég sokan vannak. Nehéz elhinni, hogy budapestiként nem találsz társat a túráidhoz. Légy türelmes! De kimehetsz a Margit-szigetre, ott sokan futnak. Előbb-utóbb ismeretség is kialakulhat.
2017. szept. 22. 18:31
 6/11 A kérdező kommentje:

Szívből gyűlölöm a meleget, és nekem pl. a 27-28 fok már az ;), úgyhogy nekem a túra főleg tavaszi, őszi, esetleg téli sport. :) De ez kb. kötözködés.

Teljesítménytúrákon elvétve látni fiatalabbakat.

Egyetem alatt eljártam, Bp kupát is szereztem.

Most, mióta dolgozom (és mellette élethelyzetemből adódóan ezer más dolog), hulla fáradt, kimerült vagyok, hétvégén 10 előtt nem bírok felkelni (pedig pacsirta vagyok inkább, mintsem bagoly). Tehát a kb. 8-9 körül kezdődő hétvégi teljesítménytúrák kilőve. Pláne amíg a szombati sulim tart majd.

Uszodában is láttam fiatalokat, fiúkat is. Érdekes, ott többet is. De nem tudom, hogyan alakulhatna beszélgetés, haverkodás akár. Pedig szeretek szaunázni, jakuzziban ücsörögni, padon ücsörögni, jó időben a napozókertben lenni - egyedül is.

Kocogni pont a kihaltabb helyeken szeretek, egyébként az is igaz, hogy csak fél óra villamosozás/bringázás lenne oda és fél vissza a főváros ismert futóhelyeire.

Ellenben szeretnék elmenni egy futóversenyre, úgyis a részvétel számít. ;) Fel szeretnék erősödni annyira, hogy biztosan bírjak egy távot és ki szeretném próbálni, milyen. Élethelyzetem miatt szerintem tavasszal kerülhet erre sor. :D

Munkába menet, onnan hazajövet a bringaúton van, akit már látásból ismerek...

Hát, délután, a bringaúton ismerkedni.... Gondolom kb lehetetlen. :D

2017. szept. 22. 18:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Úszást nem szeretem, strandot sem. Többit művelem. Amúgy menj el szervezett túrákra, a teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/naptar oldalon ki vannak téve, mikor és hol lesznek túrák, egész évben. Vagy keress facen ilyen csoportokat, pl. Budapest bringával vagy úszni szeretők csoportja, esetleg Budapesten láttalak, hallottam csoportba beírsz közös sportolásra való felkérést stb. Ilyesmikre keress rá.
2017. szept. 22. 18:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyébként meg a Békatutaj Egyesület hirdet párkereső túrákat is, garantált a nemek egyenlő számú részvétele. Pl. Bohémiába is szoktak, asszem most lesz pont októberben az. Keress rájuk.
2017. szept. 22. 18:52
 9/11 A kérdező kommentje:

A teljesítménytúrákat a teljesitmenyturazoktarsosaga.hu oldalról szedtem én is.

A Pesten Hallottam csoportba? Oda érdekes lenne beírnom ilyet. :D

Egyébiránt jó ötlet Tőletek, hogy ott keressek csoportokat, lévén, nem gondoltam rá.

Nem írtam, hogy a túratársakat kereső oldalon csak 40-50-esek vannak.

Azt írtam, hogy úgy láttam eddig, a 40-50-esek mennek a rövidebb túrákra Magyarországon, a fiatalok a keményebb túrákra külföldre. EDDIG ezt látom. :)

(amúgy igen, túratárspontcom ;) )

2017. szept. 22. 19:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Békatutaj a te embered.
2017. szept. 22. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!