Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves hol ismerhet meg sportszerető, túrázós, kerékpározós, úszó férfiakat?
Szeretek mozogni, sportolgatni. Szeretek a fővárosban BKV helyett bringával közlekedni, vagy épp csak úgy bringázni. Időszakonként eljárok úszni, néha kocogok. A teljesítménytúrákat és a kéktúrát is kedvelem.
Az a gond, hogy úgy tűnik számomra, mintha két véglet lenne (na jó, gondnak nem gond, de számomra most az). A huszonévesek körében az emberek vagy nem szeretik a sportot/ezeket a sportokat, vagy ha igen, akkor elég komolyan és magas színvonalon űzik.
Egy oldalon regisztrálva vagyok, ahol túrázása lehet társakat keresni.
A meghirdetett túraesemények vagy egy naposak, magyarországiak, napi 20-30 km, nem túl sok szint, és inkább 40-50 évesek a résztvevők, vagy több naposak és a Tátráról, az Alpokról és egyéb helyekről, 2-3000 méter magasságokról van szó.
Azért közel se ennyire jó az erőnlétem illetve jelenlegi élethelyzetemben nem engedhetem meg magamnak a több napos túrákat.
Annyira szeretnék olyan Társat találni, akivel hobbik terén hasonló ösvényen járunk, vagy legalábbis ilyen emberek között ismerkednék szívesen. Ugyanakkor azt érzem, ez egy zsákutca a fentiek alapján.
Szóval, ha huszonéves korom közepén járó lány vagyok és szeretek úszni/kocogni/bringázni/túrázni, hol ismerkedjek?
Van egy csomó FB-os csapat, ahol szerveznek ilyen eseményeket, jelentkezni kell, menni.
Túratárs, békatutaj, sétafika (webes), és ha van egy kis pénzed, akkor érdemes megnézni az eupolisz vagy a baraka 2-3 naposait is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!