Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen nyomorék pasik? És ebben az esetben miért vannak felháborodva ha elküldjük őket melegebb éghajlatra?
Már nem egyszer fordult elő, hogy egy srác akivel azt hittem hogy csak haverkodunk, belém szeret, és rám akar mászni?
Most is volt egy eset, hogy gyakorlaton egy sráccal néha beszélgettünk suliról, közös sulival kapcsolatos dolgokról, röhögtünk és ennyi. De emiatt a srác belém szeretett, és én meséltem neki milyen boldog párkapcsolatban élek, még is belém szeretett, és el akart hívni hogy kettesben találkozzunk. Azóta úgy megundorodtam tőle hogy hihetetlen.
Hogy lehettek ekkora lúzerek??? És már nem ez az első eset. Ha egy nő normális veletek, miért kell belé szeretnetek meg elhívnotok mindenfelé? Mikor tudjátok hogy kapcsolatban él az ember????? Miért vagytok ilyenek pasik???
És főleg, miért háborodtok, meg sértődtök meg ha vissza utasítunk ilyenkor titeket???
A gyomrom felfordul az ilyen gyökerektől.
Én imádom ezt az oldalt, főként ezt a kategóriát, ha magányos vagyok feljövök 0,5-1 órára és ez meggyőz újabb 3-4 hónapra, hogy nem kell nekem nő!
Kedves kérdező, köszönöm, hogy az oldal részese vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!