Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vannak ilyen nyomorék pasik? És ebben az esetben miért vannak felháborodva ha elküldjük őket melegebb éghajlatra?
Már nem egyszer fordult elő, hogy egy srác akivel azt hittem hogy csak haverkodunk, belém szeret, és rám akar mászni?
Most is volt egy eset, hogy gyakorlaton egy sráccal néha beszélgettünk suliról, közös sulival kapcsolatos dolgokról, röhögtünk és ennyi. De emiatt a srác belém szeretett, és én meséltem neki milyen boldog párkapcsolatban élek, még is belém szeretett, és el akart hívni hogy kettesben találkozzunk. Azóta úgy megundorodtam tőle hogy hihetetlen.
Hogy lehettek ekkora lúzerek??? És már nem ez az első eset. Ha egy nő normális veletek, miért kell belé szeretnetek meg elhívnotok mindenfelé? Mikor tudjátok hogy kapcsolatban él az ember????? Miért vagytok ilyenek pasik???
És főleg, miért háborodtok, meg sértődtök meg ha vissza utasítunk ilyenkor titeket???
A gyomrom felfordul az ilyen gyökerektől.
Titeket is vinne a puncitok előre, ha minden férfira nektek kellene rámászni akit akartok és 10-ből egynek, ha jó lennél. .D
Ez olyan dolog amit egy lány úgysem foghat fel.
A kérdező kiakadásából meg stílusából kiindulva elég nehéz lenne egy nemi szervnél többet belelátni.
Ám ő mégis azt írta, hogy az a srác beleszeretett. Ráadásul még csak rá sem mászott, nem tapizta le, nem próbálta lekapni csak elhívta találkozni és most kb. le van hordva a sárga földig miközben a lányok pont úgy eszközölnek változást a párkapcsolataikban, hogy elkezdenek randizni valakivel amíg még együtt vannak a párjukkal.
Szóval továbbra sem értem a kiakadást. Minden ok, minden cselekvés, minden stílus, minden hozzáállás a fiúk részéről csak azért van mert a lányoknak ez kell. Kivételek lehetnek bár nem gyakori. Ugye nem a lányok szoktak megfelelni a fiúknak, hanem fordítva.
Ja meg áruld már el, hogy miért kell 800 fiúbarát egy lánynak, ha ő kapcsolatban van és senkitől nem akar semmit? :D
Én nem azt nem értem egy pasi miért próbálkozik be minden szóba jöhető nőnél hanem hogy hogy jöhet szóba valaki aki kapcsolatban van?
Most tényleg az a pasi aki elszerette a nőt a másiktól az utána tudna abban a nőben bízni?
Csak egy picit. :)
Az viszont tény, hogy manapság sok lány felhőtlen és boldog kapcsolata addig tart amíg meg nem ivott 3 boroskólát.
Inkább az érdekes, hogy itt gyakorin van az összes abszolút mértékben monogám, odaadó csaj. :D
Amúgy egy értelmes nő messze nem így reagálta volna le a helyzetet mint a kérdező.
Esetleg el is lehet mondani, hogy nézd, kedves tőled, de szeretem a párom így a közeledésedet nem tudom viszonozni semmilyen mértékben így a találkozó is rossz ötlet mert én nem így viszonyulok hozzád.
De nem, itt megy a hiszti, hogy megundorott nyomorék, lúzertől amiért nőként mert ránézni és megy a szidalmazás általánosságban, hogy mégis hogyan képzeljük... Komolyan, minha semmi sem lenne már jó. :D
Nem tudom, de szerintem is gusztustalan, mostanra eljutottam oda, hogy ha az ilyen beszél hozzám, akkor ignorálom, ha folytatja, akkor megkérem a párom, hogy beszélgessen vele egyet.
Próbáltam már kedvesen visszautasítani ezeket, kb annyi haszna volt, mintha egy szobába betévedt darazsat kérnék kedvesen, hogy repüljön ki legyen szíves.
Nem kell foglalkozni velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!