Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vannak ilyen nyomorék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen nyomorék pasik? És ebben az esetben miért vannak felháborodva ha elküldjük őket melegebb éghajlatra?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer fordult elő, hogy egy srác akivel azt hittem hogy csak haverkodunk, belém szeret, és rám akar mászni?

Most is volt egy eset, hogy gyakorlaton egy sráccal néha beszélgettünk suliról, közös sulival kapcsolatos dolgokról, röhögtünk és ennyi. De emiatt a srác belém szeretett, és én meséltem neki milyen boldog párkapcsolatban élek, még is belém szeretett, és el akart hívni hogy kettesben találkozzunk. Azóta úgy megundorodtam tőle hogy hihetetlen.

Hogy lehettek ekkora lúzerek??? És már nem ez az első eset. Ha egy nő normális veletek, miért kell belé szeretnetek meg elhívnotok mindenfelé? Mikor tudjátok hogy kapcsolatban él az ember????? Miért vagytok ilyenek pasik???

És főleg, miért háborodtok, meg sértődtök meg ha vissza utasítunk ilyenkor titeket???

A gyomrom felfordul az ilyen gyökerektől.

2017. szept. 20. 16:04
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
40%

"Már nem egyszer fordult elő, hogy egy srác akivel azt hittem hogy csak haverkodunk, belém szeret, és rám akar mászni?"

jaj, nehogy belehalj már.

"...a srác belém szeretett, és én meséltem neki milyen boldog párkapcsolatban élek, még is belém szeretett, és el akart hívni hogy kettesben találkozzunk."

de az ok, ha te belezúgsz 1 jóképűbe, akinek van nője, s csak 1x beszéltél vele?

"Azóta úgy megundorodtam tőle hogy hihetetlen."

jár neked a pics@n rúgás az ilyen dumáért.

"Hogy lehettek ekkora lúzerek???"

ezért még 2 rúgás a hátsó fertájadba. minek kell sértegetni őket? te nem vagy az ha 1 jóképűbe esel bele akinek van párja?

"Ha egy nő normális veletek, miért kell belé szeretnetek meg elhívnotok mindenfelé?"

sötét vagy, de nagyon.

"Mikor tudjátok hogy kapcsolatban él az ember????? Miért vagytok ilyenek pasik???"

ez mindkét nemnél előfordul.

És főleg, miért háborodtok, meg sértődtök meg ha vissza utasítunk ilyenkor titeket???

A gyomrom felfordul az ilyen gyökerektől.

2017. szept. 20. 16:59
 22/32 anonim ***** válasza:
94%

Én nem mondom hogy nem gyenge az erkölcsi indexe nagyon sok EMBERNEK (ne bontsuk már nemekre) de szerintem az se erkölcsös ha valakinek (jól működő vagy sem) belegázolsz a kapcsolatába. Ha annyira nem működik tessék kilépni ha meg mégiscsak jó ne keressen másikat. És ugyanígy a pasik. Szerintem a kapcsolatnak igenis van egy "szentsége" amit se a résztvevőinek se kívülállónak nem szabadna felrúgni. Ha valaki mégis úgy érzi ezt kell tennie tegye de ettől az én szememben még esik mint ember.

Emellett én sértőnek érezném ha azt feltételezi rólam valaki hogy ilyen könnyen elcsalható vagyok. És számomra ez üzen valamit az illető hozzáállásáról a kapcsolatokhoz. Én nem tenném meg más kapcsolatával ezt és a párommal sem és innentől nem tudnék bízni senkiben aki szerint ez oké.

2017. szept. 20. 17:04
 23/32 anonim ***** válasza:
45%

Mert nem tudják, hogy egy mosoly nem azt jelenti, hogy odavagy érte. Én már nem is haverkodok velük egyáltalán jó ideje. Amúgy sem hiszek egy kicsit sem a két nem közötti barátságban.

Viszont annak is igaza van, aki azt írta, hogy manapság a komolynak beállított kapcsolatok hamar háttérbe szorulnak némi alkohol után. :D Ami szintén röhejes egy dolog.

Igazából nincs mit tenni, félreértette a kedvességed. Megesik, hogy félreértjük a másik szándékait :D

2017. szept. 20. 17:12
 24/32 anonim ***** válasza:
79%

"Viszont annak is igaza van, aki azt írta, hogy manapság a komolynak beállított kapcsolatok hamar háttérbe szorulnak némi alkohol után. :D Ami szintén röhejes egy dolog. "

Attól még, hogy vannak ilyenek, nekem pl. nem esik jól, ha az én kapcsolatomat is automatikusan ilyennek veszik egyesek.

2017. szept. 20. 17:21
 25/32 anonim ***** válasza:
66%

Na ja.

Vicces, hogy a pasik átlaga kikel magából, ha a nők potenciális erőszakolónak nézik.... közben ők simán rárepülnek a kapcsolatban élő nőkre, mert "úgyis sokszor bejön"... Valahogy olyankor nem rossz dolog előre feltételezni valakiről valamit, mások viselkedése alapján.

Engem zaklattak már szexuálisan, mégse nézem olyannak az összes pasit. Aki az én kapcsolatomat sz-rnak gondolja csak azért, mert mások ezt vagy azt csinálnak, az mentális gondokkal küzd.

Az ilyen csak azért nem érdemel verést, mert nem illik fogyatékosokat bántani.

2017. szept. 20. 17:25
 26/32 anonim ***** válasza:
44%
Én inkább már a szingli csajoknál se próbálkozom.
2017. szept. 20. 17:32
 27/32 anonim ***** válasza:
41%

Jajj, annyira cukipofi, ahogy itt pont a nők pofáznak arról, hogy párkapcsolatban élőket külső félnek nem kéne bomlasztania.

Tudjátok nagyon nem véletlen alakult ki a szóbeszéd, hogy ha egy férfi szingli, egyetlen nőnek sem kell, de ha a párjával látják, a sok erkölcsös hölgy azonnal elkezdi neki küldözgetni a jeleket, mosolyokat, épphogy nem teszik szét a lábukat az utcán fényes nappal. Persze, mivel ha egy igényesnek tűnő nőtársuknak megfelelt a férfi, azt jelenti, hogy le tudott tenni valamit az asztalra, sikeres a munkájában, sikeres a hódításban, stb.

Az kéne nektek, hogy 1 hétre megforduljanak a nemi szerepek, és a sok bók, illetve randimeghívás helyett megalázást és földbe döngölést kapjatok. Utána tudnátok értékelni, ha bepróbálkozik egy fiú barát...

2017. szept. 20. 17:39
 28/32 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem arról pofázok, amiről kedvem tartja, tekintve, hogy soha nem tettem hozzá az egyik felmerülő jelenséghez sem. Tiszteletben tartom mások kapcsolatát, és sajátomat is, nem vagyok hűtlen.

Akármennyiszer aláznának meg, nem értékelném utána sem, ha valaki semmibe venné a kapcsolatomat, és annak ellenére nyomulna.

2017. szept. 20. 17:47
 29/32 anonim ***** válasza:
38%

Fejtsd már ki, hogy engem miért kéne érdekelnie, hogy más mit csinál! Kérlek! Te pl tolvaj vagy attól, hogy sok férfi szokott lopni?

Ha meg azt gondolod, a férfiak vannak megalázva, akkor próbálj nőként érvényesülni egy olyan országban, ahol a nő lehetőségei a társadalom nagyrésze szerint: egy darab b&&ható húsdarab, háztartási gép, illetve tenyészkanca. Egy olyan országban, ahol politikusok és közéleti személyiségek gond nélkül nyilatkozhatják hogy a nők nem értenek semmihez, szüljenek, főzzenek otthon, stb. Egy olyan országban, ahol a népesség kb fele szerint "bizonyos körülmények között" elfogadható a nemi erőszak. Egy olyan országban, ahol nőként alig kapsz munkát, fiatalon azért, mert biztos lesz majd gyereked, idősebben meg azért, mert biztos van már gyereked. Egy olyan országban, ahol lassan egymásra licitálnak a pártok és a vallási szervezetek, hogy ki pofázzon bele jobban abba, hogy a nő mikor, mennyit, hogyan, kinek és miért szüljön. Egy olyan országban, ahol teljesen mindennapos dolog hazamenni a kocsmából és felpofozni az asszonyt. A vak komondor országában.

Elutasított valaki, akit meg akartál húzni? Borzalmas lehet neked! :(

2017. szept. 21. 07:25
 30/32 anonim ***** válasza:
Na és miért vannak ilyen nyomorék nők, hogy párkapcsolatban jó pofiznak pasikkal, húzzák az agyát a pasinak, majd besértődnek. Azért, azzal a nővel, aki tudja a határt, ritkán próbálkoznak durván.
2017. szept. 21. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!