Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél lábúként lehetek teljes értékű férfi majd egy nő szemében?
Van egy csomó híres hegymászó, akinek fél lába van... mégis felmennek egészen durva helyekre, izmosabb testük van, mint az ép férfiak 99%-nak.
Nem tört itt semmi keresztbe, keress új lehetőségeket, van egy rakás neves sportoló protézissel,1 és szerintem a kutyát nem fogja érdekelni, hogy mi van az egyik nadrágszáradban.
Nekem apámnak térd felett egy lába sincs.
Nekem megszokott látvány ez
Diplomás ápoló vagyok, érsebészeti osztályon. Éjjel nappal amputálunk.
Tehát, bevallom, nekem se betegnek, se elesettnek nem tűnsz.
Nekem bár, eddig csak sánta srác tetszett, de ő nagyon :D A végén úgy is azon múlik az egész, hogy el tudom-e képzelni hogy még 80 évesen is meg tud-e majd nevettetni. És hogy jó-e az ágyban, az már minden hogy nincs lába. Keze, szája, farka még van az illetőnek-már bocsánat.
UI. Van leendő férjem, nem kérek priviket :D
22L
Persze. Ha mellette kellemes személyiség vagy és jól érzem magam veled akkor miért pont az akadályozna meg, hogy műlábad van?
Senki sem tökéletes.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!