Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek arra hogy ők menjenek először randizni egy lányhoz? Miért vannak felháborodva ha nekik kell először több km-t utazni?
Alapesetben igazad van,de azért vannak kivételek.
Én most vagyok így egy lánnyal.Két teljes hétig hanyagolt és most találkozni akar.Azt kértem tőle,hogy ha tényleg komolyan gondolja akkor jöjjön ő hozzám,így bizonyítva,hogy mégis fontos vagyok neki.
Óóóó, de imádom ezt a mentalistást gyerekek....
A csapból is a gender equality folyik, de amint arra kerül a sor, hogy nem csak egyenlő jogokat, hanem egyenlő terheket is kellene vállalni, máris visszahőköl a hatalmas egyenlőség és hirtelen mindenki ágyúzni kezdi a hozzám hasonlókat, mert szóvá merjük tenni, hogy az egyenlőség nem csak addig tart, amíg a másik fél előnyeit megszerezzük, hanem bizony a másik fél terheit is át kell venni, hogy egyenlőségről beszélhessünk. Te miért érzed magad különbnek, hogy el merészeled várni, hogy érted menjenek? A hazád védelme közben leszakadtak a lábaid, mert miközben gyerekeket mentettél egy tálib aknára léptél? Vagy mit tettél, amivel te ilyet el mersz várni? Kiscsillag, attól, hogy pinád van még nem vagy jogosult arra, hogy elvárd azt, hogy érted men
...jenek, mint valami tekintetes asszonyért***
ez lemaradt
Szerintem egyik félnek sem kötelessége odamenni a másikhoz, ahogy a 6-os írta, ha más téren egyenlőség kell a nőknek, akkor itt is kapják meg.
Viszont ha két ember nem tud megegyezni, és ebből is vita van, akkor nem érdemes randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!