Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek arra hogy ők menjenek először randizni egy lányhoz? Miért vannak felháborodva ha nekik kell először több km-t utazni?
Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak illik menni a lányhoz és nem fordítva. Volt egy fiú akivel randiztam és még ő volt felháborodva hogy annyit nem vagyok képes megtenni érte hogy én menjek oda randizni ahol ő lakik.2015. aug. 16. 12:07
31/33 A kérdező kommentje:
A neten akár hazudhat a másik fél, mi garancia van rá hogy valaki igazat mond?
2015. aug. 16. 19:58
32/33 anonim válasza:
Akármennyi ideje is beszélgetünk már, egy neten megismert pasihoz én sem utaznék el az első találkozóra egy idegen városba. Ha ismerem a várost, esetleg élnek ott rokonaim/ismerőseim, akkor lehet róla szó, de tök idegen városba nem. Méghozzá azért, mert óvatos ember vagyok, és ha bármi gond történne, egy idegen városban nekem rosszabbak az esélyeim, mint egy pasinak. Kivéve persze, ha alacsonyabb, soványabb és gyengébb nálam, de erre nem sok esély van, mert nagyon vékony és pici vagyok, és nem sportolok/kondizok.
33/33 anonim válasza:
Szerintem ez nem illik-nemillik kérdése, inkább a kezdeményezőkészség, illetve a képességek függvénye.
Mert hát miért ne mehetne a nő, ha olyan típus? Vagy mert mondjuk neki van kocsija kettejük közül? Vagy kedvezményes bérlete, akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!