Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ő van még felháborodva?
Figyelt kérdés
A párom szakìtott velem 4ev kapcsolat után, amiben en mindent megtettem érte, ő meg csak élvezte a "jót", meg kihasznált, megalázott, tönkretett teljesen, mindenem neki adtam, ráadásul facebookon tette ezt, én megirtam neki,hogy nekem ő mit jelent, mennyire szerelmes vagyok belé, őt akarom egy életen át minden gonoszsága és undorìtó viselkedese, aroganciája ellenere is, de azt mondta, ne is próbálkozzak, stb... Most,hogy elmentem a barátnőmmel kirándulni, eljárok karatézni, szórakozni, új emberekkel ismerkedni, újrakezdeni az életem, félve minden féle fajta emberi közeledestől, kapcsolattól rémüldözve, most ez nem tetszik neki, r.ibanc vagyok, h.lye vagyok, sz.emét vagyok, minden, csak jó nem. Ő meg nem törődött velem, sose jött el velem sehova, kerülte az embereket, stb... Most ezt miert csinálja, miért én vagyok a hibás, fogalma sincs róla hogy mekkora fájdalmat erzek, most hogy meg akarom mutatni,hogy igenis vannak barátaim, igenis erős vagyok, igenis menni fog minden amit akarok, most ez nem tetszik, mert nem ő irányit engem, mert rájöttem, hogy ő milyen egy ember, ha a dolgok mögé nézek, fogalma sincs mit művelt velem, mennyi fájdalmat okozott, mit is tett velem, nem birja felfogni, csak azt látja, hogy én hisztiztem, hogy foglalkozzon velem, meg hazudtam, meg átvertem, csak azt nem ertem mivel is, mert én mellette akartam állni, próbálni kirángatni a szenvedéseiből, de nem hagyta, azt mondta belefáradt abba hogy mindig nyuzom,hogy sosincs ott akkor amikor szüksegem lenne rá, stb... Most miért csinálja ezt, miért szemétkedik meg tesz rá lapáttal, hogy nekem rosszabb legyen... Én feladtam erte mindent, sosem fogom tudni feldolgozni, most az, hogy nem akarok egyedül lenni meg gyenge maradni, nem tetszik neki, ugy értelmezi hogy én hazudtam... Meg biztos nem is szenvedek....mit erez az ilyen ember, miert csinálja ezt, mit gondol rólam, megfog e változni valaha is2015. júl. 11. 22:22
1/7 anonim válasza:
Azért,mert egy arrogáns se..fej.Te is jól tudod,hogy jobb lenne,ha elfelejtenéd,de látom,ez még nem megy.Adj időt magadnak,az ő véleményével meg ne törődj!Nyilván azért csinálja,hogy felkúrja az agyadat.Nem éri meg!
2/7 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem fér a fejembe....voltak nagyon szép emlékeim, amikor gyengéd volt, amikor szeretett, de ezt nehezen mutatta ki, folyton eltűnt egy hétre, két hétre, nem éreztette velem hogy szeret, az exét emlegette mindig, hogy az milyen tökéletes nő, en seholse vagyok hozzá képest meg nem is leszek...az tetszett neki amikor szex terén mindent megadtam, amikor pátyolgattam, amikor főztem mostam takaritottam rá, amikor ráköltöttem a pénzem, amikor küzdöttem érte.....ő meg csak elvolt magába, gépezett egész nap, totál elhanyagolta magát, de kitartottam mellette, ő rakott ki, de en vagyok a sz.r............
2015. júl. 11. 22:36
3/7 A kérdező kommentje:
Most utál engem, olyan mintha ellenem akarna fordulni, vagy már ellenem is fordult...de hogy képes ilyenre az, akiért mindent megtett a barátnője meg imádta??
2015. júl. 11. 22:43
4/7 anonim válasza:
Az az ürge egyedül akar maradni, de úgy, hogy ne hagyják egyedül. Igen, ez egy dilemma, amit neki kell eldöntenie.
Vagy csak ilyen módját választotta a hűséged tesztelésének.
Amíg el nem dönti, addig hagyd a fenébe.
5/7 anonim válasza:
Tiltsd le fb-kon az segít mert nem fog a képek posztok alapján rád írni hogy rugdosson téged. Egyébként annak a típusnak tűnik aki szeret szemétkedni mással de ő vele soha senki ő anyám asszony katonája. Egyébként kell neked minimum 4 hónap hogy jobb legyen ezek után.
6/7 anonim válasza:
Tiltsd le fb-n, nem vedd fel a telefont, cserélj számot ha szükséges, ne válaszolj e-mailra. Töröld ki az életedből.4 évet rápazaroltál az életedből egy olyan emberre aki semmit nem ér. Egy életed van neked is...kezd új életet, légy boldog. Ez mindenkinek jár!
7/7 anonim válasza:
Inkább azon gondolkozz el,hogy miért vagy ilyen gyenge,akit ennyire ki lehet használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!