Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért vannak felháborodva a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak felháborodva a nők, ha nem tetszik, h hülyének akarnak nézni?

Figyelt kérdés

Rólam annyit, h nem vagyok az a nagy kalandor, bár sokan annak néznek, mert adok a külsőmre.

Aztán a lényeg annyi, h nekem nincs bajom, ha egy nőnek volt egyéjszakás kalandja, de annál jobban irritál, mikor ismerkedünk, én tudom, h volt egyéjszakás kalandja, de ő meg elkezdi ott nekem játszani az érzelmes nőt.

Aztán mikor célozgatok, akkor annál jobban nyomja, h jaj hát neki az nem úgy megy.

Mikor meg borítom a lapjaim fel van háborodva...

2013. nov. 20. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne ismerkedj ilyen nőkkel és a gond megoldva. Keress szolid, visszahúzódö lányt.
2013. nov. 20. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Ezzel meg az a baj, h mindenki ebben a hitben él, h összeszedek egy szolid lányt és akkor minden rendben.

Mert nem a falu ......val kellene összejönni.

Közben meg az én véleményem az, h nem oszt, nem szoroz.

2013. nov. 20. 16:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Erről egy gyors sztori.

Van egy csaj ismerősöm, volt exem.

Kb az egész évfolyam rá hokizott meg állandóan ment a ilyen ....meg olyan .....

Aztán jó, szeret lengén öltözni, meg körbe veszik a férfiak, de csak összejöttem vele.

Aztán valahogy mindig összeakadtam azokkal, akik állították, h így meg, úgy meg.

Én meg rátettem egy lapáttal:

Egyszer úgy megkentem, h a puncija mellett lévő tetoválása is bepirosodott.

Egy ember nem mondta azt, h milyen tetoválás?

Spoiler:)

Mikor összejöttem vele és lefeküdtünk kíváncsi voltam a tetkóra.

Tudod mi volt?

Semmi, egy pletyka, amit ő terjesztett el, innen tudtam később, h ezek a bohócok max az italját fizették.

Ha valóban megtolták volna akkor visszakérdeztek volna, h milyen tetoválás??

2013. nov. 20. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:
47%

Gondolom, ezek a nők jobbnak akarják magukat mutatni, mint amilyenek. De az is lehet, hogy van, akinek tényleg nem volt egyéjszakás kalandja, csak ezt híresztelik róla.

Azért nem mindenki ilyen. Én nőként nem szégyellem, hogy volt egy-két alkalmi kapcsolatom. Évekig voltam egyedül, szintén egyedülálló férfiakkal történt, senkit nem bántottam vele.

2013. nov. 20. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

"ha egy nőnek volt egyéjszakás kalandja, de annál jobban irritál, mikor ismerkedünk, én tudom, h volt egyéjszakás kalandja, de ő meg elkezdi ott nekem játszani az érzelmes nőt."

Te undorító vagy. Miért zárná ki az érzelmességet, ha valakinek volt egyéjszakás kalandja? Szánalmas felfogás, és mondom ezt úgy, hogy soha nem volt egyéjszakás kalandom, de még laza kapcsolatom sem.

2013. nov. 20. 18:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Arról van szó, h úgy játsza az érzelmes nőt, hogy elő akarja magát adni, h neki nem megy a szex első este.
2013. nov. 21. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!