Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem képesek arra hogy ők menjenek először randizni egy lányhoz? Miért vannak felháborodva ha nekik kell először több km-t utazni?
"Hát aki nem képes értem utazni az el is felejthet mert hogy én első alkalommal nem utazok egy férfihoz az biztos."
Semmi értelme randiznod egy sráccal akiről azt feltételezed,hogy erőszakoskodni fog veled.
Ezt megteheti a te lakhelyeden is vagy az a terved,hogy nem egyedül mész a randira?
Egyébként abban igazad van,hogy az első randira a fiúnak kell utazni.
Százszor elmondtuk ELSŐ randira nem utazunk egy idegen városba egy idegen férfihoz. Másodikra már szívesen, és további minden páros számú randira is. Ez akár lehet egyenlősdi is, meg a terhek arányos elosztása is, meg emancipáció, kinek hogy tetszik. Csupán az elsőre nem.
Sajnos, ezt nem tudom paintben lerajzolni, próbáljátok meg valahogy megérteni.
27#
Az ismerkedés lényege, hogy a részvevő felek ne legyenek idegenek egymásra. Akkor miért beszélsz idegen emberről? Ha valaki olyan idióta, hogy 2 perc beszélgetés után átugrik a szomszéd városba az magára vessen, de az értelmes emberek a találka előtt ismerkednek, felmérik egymást és, ha szimpatikusnak találják egymást, akkor megbeszélnek egy találkozót és az előre lebeszélt időre és helyre elmennek rá.
ui: a Paint-es rajz már készül, lehet írni. Igyekeztem ötnél nem több színt használni, hogy ne zavarodjatok össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!