Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem képesek arra hogy ők menjenek először randizni egy lányhoz? Miért vannak felháborodva ha nekik kell először több km-t utazni?

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak illik menni a lányhoz és nem fordítva. Volt egy fiú akivel randiztam és még ő volt felháborodva hogy annyit nem vagyok képes megtenni érte hogy én menjek oda randizni ahol ő lakik.
2015. aug. 16. 12:07
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Hát aki nem képes értem utazni az el is felejthet mert hogy én első alkalommal nem utazok egy férfihoz az biztos.
2015. aug. 16. 12:48
 22/33 anonim ***** válasza:
19%
És, ha mondjuk a férfi fekvőgipszes, de ettől függetlenül látni szeretne, akkor is egy önző, lusta dög? Vagy valami egyéb, rajta kívül álló ok miatt esik nehezére az utazás, akkor is az? A le logikád szerint igen, az enyém (és a gondolkodó embereké) szerint nem. Ennyit az érzelmi szintedről, jöhet a következő beteg.
2015. aug. 16. 12:51
 23/33 anonim ***** válasza:
46%

"Hát aki nem képes értem utazni az el is felejthet mert hogy én első alkalommal nem utazok egy férfihoz az biztos."

[link]

2015. aug. 16. 12:54
 24/33 anonim ***** válasza:
18%

Semmi értelme randiznod egy sráccal akiről azt feltételezed,hogy erőszakoskodni fog veled.

Ezt megteheti a te lakhelyeden is vagy az a terved,hogy nem egyedül mész a randira?

Egyébként abban igazad van,hogy az első randira a fiúnak kell utazni.

2015. aug. 16. 12:54
 25/33 anonim ***** válasza:
én ffiként sokszor utaztam csajért, és szerettem, mert legalább kicsit megismertem más várost is. :) de aki ezt nem képes megbeszélni, ha már itt elakadnak a dolgok, azok nem párkpcsolatra valók sztem.
2015. aug. 16. 14:10
 26/33 anonim ***** válasza:
42%
Nem loptam a lábaimat :) A nőknek is van lábuk, mehetnek ők is a férfi városába. Emancipáció van, egyenjogúság, meg társai.
2015. aug. 16. 15:22
 27/33 anonim ***** válasza:
52%

Százszor elmondtuk ELSŐ randira nem utazunk egy idegen városba egy idegen férfihoz. Másodikra már szívesen, és további minden páros számú randira is. Ez akár lehet egyenlősdi is, meg a terhek arányos elosztása is, meg emancipáció, kinek hogy tetszik. Csupán az elsőre nem.

Sajnos, ezt nem tudom paintben lerajzolni, próbáljátok meg valahogy megérteni.

2015. aug. 16. 17:27
 28/33 anonim ***** válasza:
36%
én megszámoltam és NEM VOLT SZÁZ!!!
2015. aug. 16. 17:42
 29/33 anonim ***** válasza:

27#

Az ismerkedés lényege, hogy a részvevő felek ne legyenek idegenek egymásra. Akkor miért beszélsz idegen emberről? Ha valaki olyan idióta, hogy 2 perc beszélgetés után átugrik a szomszéd városba az magára vessen, de az értelmes emberek a találka előtt ismerkednek, felmérik egymást és, ha szimpatikusnak találják egymást, akkor megbeszélnek egy találkozót és az előre lebeszélt időre és helyre elmennek rá.

ui: a Paint-es rajz már készül, lehet írni. Igyekeztem ötnél nem több színt használni, hogy ne zavarodjatok össze.

2015. aug. 16. 17:45
 30/33 anonim ***** válasza:
egymásnak*
2015. aug. 16. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!