Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért nem képesek arra hogy ők menjenek először randizni egy lányhoz? Miért vannak felháborodva ha nekik kell először több km-t utazni?

Figyelt kérdés
Szerintem egy férfinak illik menni a lányhoz és nem fordítva. Volt egy fiú akivel randiztam és még ő volt felháborodva hogy annyit nem vagyok képes megtenni érte hogy én menjek oda randizni ahol ő lakik.
2015. aug. 16. 12:07
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

9: Nem, egyik félnek sem kötelessége odamenni a másikhoz, sem a férfinak, sem a nőnek.

Intelligens emberek ezt megbeszélni szokták, nem mocskolódni, hogy "ha nem jön ide értem, akkor nem is férfi". Persze, a férfival is gond van, ha ő se próbált megegyezni, hanem elhatározta, hogy márpedig te mész oda.

2015. aug. 16. 12:30
 12/33 anonim ***** válasza:
43%

6-osnak maximálisan igaza van,a nők a mai világban az egyenlőség kizárólag számukra pozitív részeit akarják.

Ez a nevetséges,meg magyarázzák hogy mennyire egyenlőek,meg stb.

Menjetek már ki Hollandiába,és éljetek ott pár hétig,vagy hónapig.Biztos,hogy megtapasztalnátok mi az az egyenlőség.Ott nem tartják meg neked az ajtót,nem engednek előre az ajtóban,nincs udvariasság és hasonlók,csak annak akik már együtt vannak maximum párként,ott van ilyen.

Sőt a lány testvérem mesélte,aki kint él,hogy még sokszor konkrétan szinte fel is lökték a srácok az ajtóban,nemhogy előre engedték volna,vagy hasonlók.

Ott halál komolyan veszik az egyenlőséget,és úgy is tekintenek mindenkire.

2015. aug. 16. 12:32
 13/33 anonim ***** válasza:
44%

6-os, nincs abból semmi gond, ha nem akar a férfi az én városomba jönni az első randira. Akkor ennyi volt. Mint írtam, a továbbiakban hajlandó vagyok egy egyszer én, egyszer ő utazik kapcsolatra, sőt, mivel nekem viszonylag több a szabadidőm, még többre is, de nem az első randin.

Aki állt már novemberben, jeges szélben a körút sarkán 15 percet potyára, az nem fog több száz kilométert utazni, ha benne van a pakliban, hogy szintén árnyékra vetődik.

Na meg, hogy őszinte legyek, az is benne van, hogy 1) pesti vagyok, nem fenyeget igazán az utazás veszélye, 2) egy nőnek mindig könnyebb dolga van, ha az első lépéseket nézzük.

2015. aug. 16. 12:34
 14/33 anonim ***** válasza:
38%

"Aki állt már novemberben, jeges szélben a körút sarkán 15 percet potyára, az nem fog több száz kilométert utazni, ha benne van a pakliban, hogy szintén árnyékra vetődik."

És mi van, ha a férfival is megtörtént már ez, és azért nem akar utazni?

Vagy ő férfi, viselje el?

2015. aug. 16. 12:35
 15/33 anonim ***** válasza:
71%

Férfinak, nőnek egyaránt el kell döntenie, hogy mennyit tud, képes, akar elviselni. Én a magam részéről ennyit. Ha erre van fogadóképes kereslet a túloldalon, akkor nyert ügyünk van. Nem utazom egy ismeretlen városba egy ismeretlen férfihez.

(Amúgy sem hiszek a távkapcsolatokban)

2015. aug. 16. 12:42
 16/33 anonim ***** válasza:
29%

Már megint végletekbe gondolkodtok. Meg se lepődök...

Nem azt írtam, hogy a nő boruljon térdre a férfi előtt és szolgálja ki, csupán azt, hogy ne érezze vérig sértve magát, amikor neki is kell csinálni valamit. Ha mondjuk a férfinek nincs autója, de a nőnek van, akkor miért a férfi menjen a nőhöz ki, amikor a nőnek egyszerűbben megoldható az utazás? Vagy éppen miért a nőhöz menjenek, amikor a férfi placca jobban megfelel egy találkára? Kismillió példát tudnék még írni, de remélem ezek világosak. Az tegye meg a lépéseket, akinek egyszerűbb és ezzel megkíméli a másik felet a felesleges körök lefutásától, ha éppen ez a nőre jellemző, akkor ő menjen. Ennyi. Ennél egyszerűbben már nem tudom kifejezni magam, ha még ez se kellően lebutított, akkor privátban küldök egy paint-tel rajzolt ábrát, az talán megfelelően egyszerű.

2015. aug. 16. 12:43
 17/33 A kérdező kommentje:
Az első randiról van szó ha nem értenétek a témát. Első alkalommal pedig igenis egy férfinak kell utaznia egy nőért. Mi van akkor ha egy nő teljesen egyedül egy idegen helyre megy randizni egy férfival? Egy férfi erőszakoskodhat is egy nővel.
2015. aug. 16. 12:43
 18/33 anonim ***** válasza:
39%

"Nem utazom egy ismeretlen városba egy ismeretlen férfihez."

Nem gond, de te se várd el, hogy utazzon miattad! Ez így fair.

2015. aug. 16. 12:44
 19/33 anonim ***** válasza:
46%

"Egy férfi erőszakoskodhat is egy nővel."

Egy nő is egy férfival, még akkor is, ha ezt a feministák elképzelhetetlennek tartják. Amúgy nem csak fizikai erőszak létezik, hanem például lelki is.

2015. aug. 16. 12:45
 20/33 anonim ***** válasza:
9%

"Mi van akkor ha egy nő teljesen egyedül egy idegen helyre megy randizni egy férfival? Egy férfi erőszakoskodhat is egy nővel"

Ugyanígy egy nő is erőszakoskodhat egy férfival is,ez nem nemtől függ,csak nem veszed észre magad Kérdező.

Ez a tipikus példája a videónak is ami a neten kering,mikor a nőt bántja a férfi az utcán,akkor mindenki a nő segítségére siet,és eltávolítja a férfit a közelből.

De amikor a nő bántja a férfit,akkor a férfinek senki nem segít,sőt még ki is nevetik az utcán...

2015. aug. 16. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!