Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a munkád kérdés ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a munkád kérdés ismerkedésnél miért gáz?

Figyelt kérdés
Van aki nem ìr többet, van aki elkerűli a választ, valaki meg durvàn leosztott! Én azt akartam kérdezni: mi érdekel úgy, hogy nap mint nap azt csináld?, megtaláltad e a hivatásod? Aki muszájból dolgozza azt amit mire váltana stb...Miért rögtönanyagiakra kell gondolni? Arra kérdezhetném hol voltál nyaralni? Hobbi jobban árúlkodik a pénzügyi helyzetről.(szerintem)

2017. szept. 18. 20:21
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a kérdés azokat az embereket frusztrálja, akik a másik nemről alapvetően az anyagiasságot feltételezik (vagy rossz élmények miatt, vagy erre akarják fogni, hogy bénák ismerkedésben)... aki ebben a kérdésben, hogy "mit dolgozol?", azt látja, hogy "és mennyi a lóvéd?", az nem kicsit paranoiás. Biztos van nő, férfi, aki azért kérdezi ezt meg, hogy a pénzről kutakodjon, de a többség mégis azért kérdezi, mert a munka tölti ki nagyrészt az ember idejét, és szeretné tudni, mi érdekli, mit tanult, mit csinál. Meg azért a pénzen kívül elég sok mindent elárul. Pl. MLM-ügynökkel, seftessel nem jönnék össze, sem olyan emberrel, akinek olyan a munkája, hogy napi szinten fokozott az esélye a halálra / súlyos balesetre, mert nem bírnám ki az aggódást, akármilyen becsülendő is a munkája. Ezt meg jobb az elején tisztázni.
2017. szept. 19. 10:17
 22/28 anonim ***** válasza:

Aki ezen megsértődik, leoszt, az mehet a levesbe. Egy szarrágó lehet aki félti a minimálbérét :) Annyit se ér, hogy foglalkozz vele. Mégis hogy alakítson ki kapcsolatot az ember, hogy ismerjék meg egymást, ha azt sem tudhatja egyik a másikról, hogy mivel foglalkozik, mi a munkája? Vicc az egész. Teljesen alap kérdés.

Ha valaki azt kérdezi mennyit keresel, még megértem, mert ez egyértelműen a pénzügyeire vonatkozik, és sima ismerkedésnél ennek semmi jelentősége, csak ha valaki a pénzre megy. De te nem ezt kérdezted.

2017. szept. 19. 18:34
 23/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem az zavar bárkit is amit kérdezel, hanem az, ahogyan feltetted a kérdést. Nekem kicsit olyan - már ha így kérdezted-,mintha állásinterjún hangzana el.Lehet,hogy a stílusod nem tetszett a csajoknak.
2017. szept. 19. 19:38
 24/28 anonim ***** válasza:

Egyébként nagyon igaz, hogy általában nem a jómódúakat zavarják az ilyen kérdések és nem is ők sipákolnak, hogy a másik biztosan egy pénzéhes k...va / f...sz. :'D Szóval ezzel a hisztivel az anyagi helyzetéről már mindent elmondott akaratán kívül.

Munkájával és/vagy bérével elégedett ember csak visszakérdez, hogy "És te?" :)

Viszont az ilyen negatív embereket jobb elkerülni, mert ő lesz az, aki váláskor mindenáron ki akar semmizni és mindennel játszmázik, mert nem lát tovább az önsajnálatnál. Mindig szegény Ő lesz, bármi adódik. :)

2017. szept. 20. 16:45
 25/28 anonim ***** válasza:
24, de jómódúból is van, akit zavar a kérdés... akinek beleültették a bogarat a fejébe, hogy minden nő a pénzre megy. Na nála annyiban más a helyzet, mint a csórónál, aki fél, hogy nem lesz belőle semmi, hogy lehet belőle vmi, csak épp nem érzelem alapú a nő részéről és meg lesz lopva. Kisebbségi komplexus, paranoia - és ez ott lehet minden anyagi szinten.
2017. szept. 20. 16:59
 26/28 anonim ***** válasza:
Ebben igazad van kedves 25 - ös, én mégis azt veszem észre, hogy a megkeseredett nőgyűlölet azért nagyrészt nem tőlük jön. :) Pont a sikertelenség miatt és mert sok aranyásó a tehetősebbhez pártol át - általában a családról nem álmodozó modern cicababákról van szó, akik az ilyen megkeseredett pasik álmai. A tehetősebb meg ha nagyon megkésik a párválasztással, végső esetben a saját köreiből választ, ezzel probléma megoldva. Tehát igen, igazad van, de a legvehemensebb gyűlölet szerintem nem onnan jön. :) Már csak azért sem, mert belőlük van kevesebb.
2017. szept. 20. 17:30
 27/28 anonim ***** válasza:

Lehet azért szégyenlik elárulni, mert látják, hogy a gyakori kérdéseken a kulturált, 3 diplomás nőszemélyek az alacsony keresetű férfiakról "80 ezres keresetű fillérbaszó kötsög"-ként nyilatkoznak. :D De azért odaírják mellé, hogy nem a fizetés miatt fontos az információ :D

Ez meg csak nekem WTF kategória?

"Ez egy igen fontos információ. :D Semmire sem utal... "

2017. szept. 22. 23:45
 28/28 anonim ***** válasza:

# 27

Ugye?

Árad a felsőbbrendűségérzet és a lenézés ezekből a válaszokból, szívük szerint még le is köpnék és kiröhögnék az illetőt, ha megmondaná nekik valaki, hogy 80 ezret keres.

Tipikus ezek a plázákban, starbuck-os pohárral tenglengő k_rvák, akik valami biodíszletek egy hivatalban.

Mindjárt jön a roppant egyedi, GYIK stílusú válasz

"ha csicskák 80at kerestek frusztráltak vagytok, nem kelletek senkinek szüzek is vagytok na meg rollerrel jártok biztos dolgozni"

Nálam mondjuk egyik sem igaz, de azért biztos meg fogom kapni :D

2017. szept. 22. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!