Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a munkád kérdés ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a munkád kérdés ismerkedésnél miért gáz?

Figyelt kérdés
Van aki nem ìr többet, van aki elkerűli a választ, valaki meg durvàn leosztott! Én azt akartam kérdezni: mi érdekel úgy, hogy nap mint nap azt csináld?, megtaláltad e a hivatásod? Aki muszájból dolgozza azt amit mire váltana stb...Miért rögtönanyagiakra kell gondolni? Arra kérdezhetném hol voltál nyaralni? Hobbi jobban árúlkodik a pénzügyi helyzetről.(szerintem)

2017. szept. 18. 20:21
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor az utcára se menj ki, mert ott is bármikor elüthetnek, vagy fejedre eshet egy virágcserép.

És mi van akkor ha vége? Legalább nem kell időt pazarolnod olyan személyre, aki nem éri meg. Ez is egy nagyon jó szűrő.

És mi van akkor ha most csak átmeneti állásodon vagy? Talán szégyelled? Ez is te vagy, ezt csinálod. Nem kötelező csinálni. Azonban vannak tanulójáratok, átmeneti időszakok, amiket nem kéne az embernek takargatnia, hisz az is ő. Az életéhez hozzátartozik. A ranglétrát, a lépcsőfokokat mindenki megjárja.

Vagy ez számodra teljesen új és ismeretlen?

Ha elmondod neki a jövőbeni terveidet, akkor látja, hogy fejlődni szeretnél, hogy nem állapodsz meg ebben a helyzetben.

2017. szept. 18. 20:44
 12/28 anonim ***** válasza:
Bizonyos esetekben lehet következtetni, de ilyet kijelenteni azért, hogy az óvónénik kedvesek, elég vad lenne. Lehet szeretik a kisgyerekeket, de mondjuk attól még ugyanúgy elküldenek a rákba bunkón, ha valami bajuk van veled... Érted :D
2017. szept. 18. 20:46
 13/28 anonim ***** válasza:

Hivatásnál és a személyiség összefügg, igen.

Aki a hivatásának él, az tiszta szívéből, lelkesedéséből csinálja a feladatát, mert élvezi.

Aki meg csak elvan, az csak a munkáját végzi és nem a hivatását.

A kettő között van különbség.

2017. szept. 18. 20:46
 14/28 A kérdező kommentje:
#13igazad van kiegyensúlyozottabbak1
2017. szept. 18. 20:52
 15/28 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez egy jó szűrő. Aki ezen megsértődik, menjen.

Könyörgöm, a foglalkozásunk teszi ki a napjaink legalább 1/3 - át... Ez egy igen fontos információ. :D Semmire sem utal... Az én férjem pl. olyan helyen vezető, ahová nem öltönyben jár. Olyan dolgokba fektetjük a pénzt, aminek jelenleg nem sok látszata van kívülről. (Pl. több milliós fűtésrendszer kiépítése.) Szerintem tök csórónak gondolnak, aztán le sem írom mennyit keres... :'D Aki azt hiszi hogy mindent meg lehet mondani ránézésre, az jó nagy hülye. Szóval nem kár értük.

2017. szept. 18. 20:54
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Tekintettel arra, hogy a napom jelentős részét munkával töltöm (ráadásul szeretem is csinálni), nyilván alap beszélgetési téma.

Egyébként nálam is a hobbimból lehetne következtetni az anyagi helyzetemre, nem a munkámból.

2017. szept. 18. 21:26
 17/28 anonim ***** válasza:

mi érdekel úgy, hogy nap mint nap azt csináld?, megtaláltad e a hivatásod?

ezek izgalmasabb kérdések, inkább ezeket tedd fel! :)

2017. szept. 18. 21:26
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Ez alapkerdes. Viszont jol kell idoziteni. Celszeru, amire kivancsi vagy a masikkal kapcsolatban, elobb magadrol leirod, es utana kerdezel.

Apro megjegyzes, inkabb ugy kerdezd, hogy mivel foglalkozol, nem pedig mi a munkad.

2017. szept. 18. 22:21
 19/28 anonim ***** válasza:

úú de idegesítő lenne trükközni, hogy kérdezzek meg valamit, csakhogy a másik ne legyen egy rosszindulatú köcsög. :D

szerintem ezek olyan hülye kérdések, de tényleg. annyi hülye ember van. most mindenre rákérdezni, hogy ez miért baj, az miért baj, egyszerűen értelmetlen.

ha valaki ezen besértődne, még örülnék is, legalább megszabadulok tőle hamarabb. minél előbb meg kell kérdezni. :D

2017. szept. 19. 00:36
 20/28 A kérdező kommentje:
#18 ez kb ìgy nèz ki: "milyen nspod volt/hogy telt a napod?"...vàlasz: "dolgoztam".....és akkor szinte magàtól jön a kérdés mit és hol...persze igazad van törekedni kell minnél kúltúráltabb kérdésre!
2017. szept. 19. 06:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!