Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedésnél a lányok tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél a lányok tényleg figyelembe veszik azt is, hogy a fiú mennyire szereti a munkáját?

Figyelt kérdés
Olvastam kommenteket,amiben ez jött le.De mi ez a hülyeség?Ha egy fiú/férfi nem szereti vagy akár utálja amit csinál,akkor az már kizáró ok lesz??

2017. aug. 13. 16:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem úgy vannak vele, hogy ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor az kihat a magánéletedre is.
2017. aug. 13. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Azért kizáró ok számomra, mert

miért nem tesz azért, hogy olyan munkája legyen, amit szeret?

miért elégszik meg csak ennyivel? nem is akar változtatni a helyzeten?

a munkájából jövő stressz és utálat meg is mérgezheti a kapcsolatot.

Lehet átmeneti időszak, amikor tényleg olyan munkát végez az ember, amit nem szeret, mert nem volt más, de akkor törekedjen arra minél előbb, hogy új munkahelyet találjon és hogy boldog legyen.

A boldogtalanságból nagyon sok egészségügyi probléma is következik.

2017. aug. 13. 16:26
 3/11 anonim ***** válasza:

Nekem ez nőként fura. Rengeteg ember nem akar pénztáros, buszsofőr, egyéb lenni, de valakinek az is kell. Én sem rajongom a munkámért, pont ezért munkán kívül mindent megteszek, hogy boldog legyek. Ritka, aki valóban a hobbiját végzi munkaként.

Első voltam.

2017. aug. 13. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Azért az gyakran előfordul, hogy ha az ember utálja a munkáját, akkor otthon is ingerültebb. A szerettein tölti ki, hogy neki rosszul telik el 8-12 óra...

Szóval igen, ezért is számít, hogy jól érezd magad a munkahelyeden. Senki sem szereti, ha a semmiért leordítják.

21/L

2017. aug. 13. 16:33
 5/11 anonim ***** válasza:

"jól érezd magad a munkahelyeden" vs "szeresd a munkád"

A kettő tök más. Én jól érzem magam a munkahelyemen, mert jó helyen van, jófejek a munkatársak. A munkarészét nem élvezem, de röhögcsélünk közben.

2017. aug. 13. 16:35
 6/11 anonim ***** válasza:
23%
Buta az az ember, aki a munkájával azonosítja önmagát és másokat. De tény, hogy kihat a magánéletre. Nekem szerencsém van, heti 2x dolgozom csak, igaz, akkor 24 órában, a többi napom szabad és korrekten is fizetnek. De nem mindenki szerencsés, ahogy írta a kérdező, nyilván buszosokra, takarítókra, szemétszállítókra is szükség van. Nincs felesleges munka. Nyilván nem kell, hogy rajongjon valaki a munkájáért, de azért ne gyűlölje. Meg kell találni mindenben a kicsi szépet, jót.
2017. aug. 13. 16:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Azok primkók, és szerintem ők nem a te szinted, ha te is megrökönyödsz rajta. Szerintem praktikus, ha azonos a két párkapcsolatban lévő ember intelligencia-szintje. Szóval ők nem érik föl a te mércédet, de ez nem hiba, de te ne őközöttük keress magadnak társat, hanem aki már ezen túllépett, ennél tovább tart (a lelki fejlődésben)
2017. aug. 13. 16:46
 8/11 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok ezzel, hogy aki nem szereti a munkáját, az tegyen érte, hogy olyant végezhessen, amit szeret, ami érdekli. Életünk jelentős részét a munkahelyen töltjük, nyilván erős kihatással van az életünkre.

Aki képes évekig napi 8 órában utált dologgal foglalkozni, ott valami nincs rendben. Annyira nem képes, hogy változtasson az életén.

2017. aug. 13. 17:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem valamit létre kell hozni az életben, maradandót kell alkotni, harcolni kell azért, hogy a legjobb legyen az ember, jobbá tegye a világot, a művészetet a tudományt vagy bármit, mert különben minek él, csak bele a világba? Ha vki asztalos és imádja csinálni, az is klassz, vagy ha van egy darab föld, amit hittel, szeretettel művel, mestere minden rögnek, az is szép dolog. Minden az, ha szívvel csinálják, de aki csak pénzkeresetnek tartja a munkáját (és nem átmenetileg, hanem hosszútávon) és rinyál, hogy dolgozni kell, azzal nekem nincs ingerem szóba állni
2017. aug. 13. 17:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha utálja, és ennek rendszeresen hangot is ad, az már kb az első randin unalmas... meg hát lelombozó is hallgatni.

Ha csak simán nem szereti, vagy nem lelkesedik érte, az nem baj. De ha valaki lelkesen tud beszélni a hivatásáról, akkor is ha az pl adótanácsadás, az elég szexi tud lenni.

2017. aug. 13. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!