Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lány már ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány már ismerkedésnél hisztizik?

Figyelt kérdés

Társkeresőzöm, mert máshol nem megy.

Viszont elég gyakori, már pár mondat váltása után, hogy a másik...szó szerint behisztizik. Az a "Nem szólok hozzád" sunyi hiszti. Ha nem egyezik a véleményünk, vagy valami nem úgy van, ahogy ő akarná, vagy nem azt a választ kapja, benyomja a hisztit. Most pl azt mondta, hogy régen minden jobb volt. Én erre azt mondtam, szerintem ez hülyeség, a tapasztalat szabja meg hogyan látsz. erre hisztizik...

Én olyan vagyok, hogy úgy viselkedem, ahogy szeretném mások viselkedjenek. Udvarias és bőbeszédű vagyok, próbálok beleadni az ismerkedésbe annak reményében, hhogy valaki engem kedvel meg...persze ez nem így megy.

De amikor egy egyszerű dolgon bevágja a hisztit, mit lehet csinálni de komolyan? Engem felhúz és ha nem lennék udvarias, elküldeném a fenébe.

2017. júl. 9. 10:14
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
72%
Sztem te hisztizel. Nem válaszol, mert úgyis felesleges. Máshogy láttok valamit, és egyikőtök sem enged a véleményéből.
2017. júl. 9. 10:17
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit értesz itt hiszti alatt, konkrétan mit csinál? Bemondja neked, hogy "többet nem beszélek veled"? Vagy...?
2017. júl. 9. 10:17
 3/20 A kérdező kommentje:
nem. szimplán beszédességből, átmegy egy egy szóra.
2017. júl. 9. 10:23
 4/20 anonim ***** válasza:
81%

Fú, apám, mekkora hiszti. Nyugtatólövedéket neki!

-.-

2017. júl. 9. 10:25
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Neki még mindig ott van egy tucat pasi, aki azt mondja, amit hallani akar.
2017. júl. 9. 10:30
 6/20 anonim ***** válasza:
71%
Ti pasik képesek vagytok mindenre/bármire azt mondani, hogy hiszti. Egy férfi tud bánni a nőkkel és nem ragad le ezen a szinten... :) Egy pasi csak a hisztit látja. Kegyetlen az élet :)
2017. júl. 9. 10:52
 7/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem azt mondod a nőnek amit hallani szeretnének, akkor már a fene megette az egészet. Nem azt akarják hallani amit te gondolsz, hanem amit ő gondol.
2017. júl. 9. 11:03
 8/20 anonim ***** válasza:
36%
7-esnél a pont. A nőkkel nem szabad őszintének lenni, azt kell mondani nekik, amit hallani akarnak.
2017. júl. 9. 11:17
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez azt jelenti fölösleges vele tovább ismerkedni.
2017. júl. 9. 11:27
 10/20 A kérdező kommentje:
Mivel a hisztit mutatja mar akkor is ha valami nem ugy van, ahogy o akarja, igy eleg nehez is nem a hisztit latni
2017. júl. 9. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!