Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lány már ismerkedésnél hisztizik?
Társkeresőzöm, mert máshol nem megy.
Viszont elég gyakori, már pár mondat váltása után, hogy a másik...szó szerint behisztizik. Az a "Nem szólok hozzád" sunyi hiszti. Ha nem egyezik a véleményünk, vagy valami nem úgy van, ahogy ő akarná, vagy nem azt a választ kapja, benyomja a hisztit. Most pl azt mondta, hogy régen minden jobb volt. Én erre azt mondtam, szerintem ez hülyeség, a tapasztalat szabja meg hogyan látsz. erre hisztizik...
Én olyan vagyok, hogy úgy viselkedem, ahogy szeretném mások viselkedjenek. Udvarias és bőbeszédű vagyok, próbálok beleadni az ismerkedésbe annak reményében, hhogy valaki engem kedvel meg...persze ez nem így megy.
De amikor egy egyszerű dolgon bevágja a hisztit, mit lehet csinálni de komolyan? Engem felhúz és ha nem lennék udvarias, elküldeném a fenébe.
Fú, apám, mekkora hiszti. Nyugtatólövedéket neki!
-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!