Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a lány már ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lány már ismerkedésnél hisztizik?

Figyelt kérdés

Társkeresőzöm, mert máshol nem megy.

Viszont elég gyakori, már pár mondat váltása után, hogy a másik...szó szerint behisztizik. Az a "Nem szólok hozzád" sunyi hiszti. Ha nem egyezik a véleményünk, vagy valami nem úgy van, ahogy ő akarná, vagy nem azt a választ kapja, benyomja a hisztit. Most pl azt mondta, hogy régen minden jobb volt. Én erre azt mondtam, szerintem ez hülyeség, a tapasztalat szabja meg hogyan látsz. erre hisztizik...

Én olyan vagyok, hogy úgy viselkedem, ahogy szeretném mások viselkedjenek. Udvarias és bőbeszédű vagyok, próbálok beleadni az ismerkedésbe annak reményében, hhogy valaki engem kedvel meg...persze ez nem így megy.

De amikor egy egyszerű dolgon bevágja a hisztit, mit lehet csinálni de komolyan? Engem felhúz és ha nem lennék udvarias, elküldeném a fenébe.

2017. júl. 9. 10:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
51%

Miért beszélsz ily emberekkel barátom? Ennyire nem látod, ők nem te szinted?

Ha válaszod elakarod juttatni hozzám, privátban intézd.

Sokat kell még tanulj, édes barátom. Minden jót néked.

2017. júl. 9. 13:05
 12/20 anonim ***** válasza:
75%

Az hiszti, ha valaki $zarik rád?

Ha érdektelenné válsz?

Uhh.... Vannak itt gondok rendesen :D

2017. júl. 9. 13:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Társkerseőn egyrész vannak Quasimodo formájú nők, akit az ember fia nem feltétlenül akarna napi szinten megszemlélni. 2. Az a típus akinek a második kérdése a vagyoni helyzeted. Tipikus GoldDiggerek. 3. csoport a mentálisan sérültek.
2017. júl. 9. 14:27
 14/20 anonim ***** válasza:
69%
A szűkszavúság hiszti?
2017. júl. 9. 14:39
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

A nők nem bólogató kutyát keresnek, hanem olyat, akivel egyezik a véleményük.

Egyébként ha ez a beszélgetés így hangzott:

-Régen minden jobb volt!

-Szerintem nem!

Akkor sürgősen javíts a kommunikációs képességeiden.

Ennek így kellett volna hangzania:

-Régen minden jobb volt!

-Mire gondolsz? Történt valami?

Vagy

-Régen jobb volt ez és ez és ez is!

-Szerintem ez és ez és ez ezért ès ezért meg ezért nem volt jobb, te mit gondolsz?

2017. júl. 9. 16:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Én ha haragszom valamiért,az két okból történik.Ha hülyének néznek,és ha sz..rnak a fejemre.Úgy,hogy én szerintem nem adok rá okot,mert igyekszem.Na most,ha ez történik,egyszerűen nem kommunikálok.Nem írok,semmi.Ha szűkszavú lennék,nem a harag miatt lenne,millió más oka lehet.Szóval most magamból indultam ki.A véleménykülönbséget meg lehet beszélni,és ha valaki nem ért veled egyet,az nem feltétlenül durca.Ő így látja,te úgy.Szerintem a szűkszavúság nem ennek a folyománya.
2017. júl. 9. 17:31
 17/20 A kérdező kommentje:
Szoval...nyaljak, csapjam be magam,sajat onbecsulesem.okes
2017. júl. 9. 21:25
 18/20 anonim ***** válasza:

Te hiába vagy bőbeszédű, nem mindenki szeret vitatkozni. Értem én, hogy ha valaki véleményének ellentmondasz, akkor várnál egy sor ellenérvet, eszmét cserélnél, erre nem mindenki vevő.

Ez nem hiszti, az emberek többsége ilyen. Nem vitapartnert keresnek, hanem lelki szemetest, akinek sírhatnak vagy dühönghetnek egy sort. Ezzel adott esetben nincs is probléma, például ha egyértelműen bántja őket valami, akkor ez segít kicsit oldani a feszkót. De az ismerkedés nem pont ilyen szitu.

És ez nem kifejezetten csak nőkre jellemző dolog. Nem gondolkodnak sokat egy témán, odanyomják a véleményüket és ha valaki vitatkozni próbál, esetleg kicsit még hűvösebb, tárgyilagosabb hangnemben mondja el a véleményét, rásütik, hogy csak kötözködni akar.

Amit ez a lány csinált, arra a hiszti nem jó szó. Valószínű csak nem akart belemenni egy vitába, esetleg azt gondolja rólad, hogy csak belé akarsz kötni, így reflexből visszább vette a kommunikációt. Szerintem csak ennyi történt. Ha neked igényed lenne mélyenszántóbb beszélgetésekre, ő pedig minden téged érdeklő vagy felvetődő témára így reagál, akkor nem a te embered.

2017. júl. 9. 22:10
 19/20 A kérdező kommentje:

de ki mondta hogy vitatkozzon?

Ki mondta, hogy egy társkeresőn kell ilyen témákról vitát folytatni? Arról van szó, hogy ha van valamiről véleményem, ami a másiknak nem tetszik, akkor megsértődik és visszavesz a lendületből. Vagy ha én nem azt a zenét szeretem, amit ő, nem azt a filmet stb.

Ha valami nem egyezik, akkor jön a nem szólok hozzád kártya.

2017. júl. 10. 12:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Jól van, azért még ne húzd fel magad. Úgy látom, inkább te vagy a hisztis, nem a társkeresős csajok.
2017. júl. 10. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!