Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan lány, aki tényleg nem ér rá, és csak ezért húzza az időt ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Már csak azért kérdezem, mert van egy lány, aki nagyon pozitívan áll hozzám, személyesen ismerem, de másik városban él, így már egy ideje csak facebookon beszélünk. Elhívtam találkozni még régebben és mondta, hogy szívesen jön, de erre nem került sor azóta sem, mert nagyon elfoglalt, nehéz időszakon megy keresztül. Folyton írja, hogy ő még mindig találkozni akar, sőt állandóan elnézést kér amiért nem tud rá sort keríteni. Tudom, sokan mondják, hogy ha valakinek fontos vagy, akkor szán rád időt stb, de valahogy ennek ellenére mégis bízom benne, ő olyan rendes, csendes, szerény lány, nem hiszem, hogy kamuzna nekem, vagy hülyítene.
2016. aug. 29. 23:38
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem,ez csak terelés,de az igazi ok nem biztos,hogy ellened irányul.Talán csak fél.
2016. aug. 29. 23:43
 2/17 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
Ha valakinek valóban nincs ideje az ilyesmire, akkor nem is ismerkedik egyáltalán. Szóval valszeg csak terel.
2016. aug. 29. 23:45
 3/17 A kérdező kommentje:

"Talán csak fél."

De mitől? Én magabiztos vagyok, laza és nyugodt, nem erőltetek semmit, türelmesen várok, de nem a végtelenségig.

2016. aug. 29. 23:49
 4/17 anonim ***** válasza:
56%
Megszólalásig ugyanez. Szerintem csak terel.
2016. aug. 29. 23:50
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

Én tanulok és mellette dolgozom.

Gondolom aki már dolgozott a vendéglátásban, annak nem kell bemutatni, hogy ott mi megy...

A napi 12 óra munka a minimum. Nekem általában este 10-11 felé van időm. Persze ilyenkor már egy hulla vagyok, ki akarna ilyenkor velem randizni. Sőt, hiába szeretnék már én is egy rendes kapcsolatot, egyszerűen nincs időm találkozni, randizni. Napközben és este szokott lenni egy kis időm válaszolni egy-két üzenetre.

Szóval nem feltétlenül a kifogásokat keresi ám mindig az ember...

2016. aug. 29. 23:51
 6/17 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű terelés. Mi nem világos ezen? Aki meg azt írja, hogy látástól vakulásig dolgozik, és ideje sincs még lélegezni sem, meg pasit fogni (haha, el is hiszem...), annak nincs heti 1-2 szabadnapja, vagy éves szabadsága? Amikor volt barátnőm, napi 14 óra és heti 6 nap meló után is összecsüccsentünk, még ha napi 1-2 órára, de akkor is azonnal beiktattuk egymást a határidőnaplóba, szóval a tré időszakunkban is jutott egymásra időnk. Ti meg itt siránkoztok, hogy milyen fáradtak és elfoglaltak vagytok. Gyanítom, nálatok inkább a lustaság játszik közre.
2016. aug. 29. 23:59
 7/17 anonim ***** válasza:
47%
fake fake fake, ha helyes paseee lennél akkor rádérne :(
2016. aug. 30. 00:03
 8/17 anonim ***** válasza:
68%

Én már megtanultam azt, hogy ha valaki sosem ér rá, amikor én igen = kopj le.

Éppen ezért, ha felajánlok egy másik időpontot és akkor is kifogásokat keres előre, akkor elkezdem leszarni a dolgot és megyek tovább utamon.

2016. aug. 30. 00:15
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
12 órát dolgozol? De sajnállak, én is, mégis volt időm fenntartani egy távkapcsolatot is több évig... Kifogások.
2016. aug. 30. 00:25
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát menj akkor te.

Ha ilyen van akkor már inkább vállalom én a sz-pást az utazással mondjuk.

Egyébként meg bármi lehet. Törekszik arra, hogy időpontot találjon amikor mindketten ráértek? Ha nem.. akkor terel és tessék rákérdezni.

Btw : én ismertem meg valakit neten úgy, hogy rá 2 hétre rá kiment dolgozni 4 hónapra. A 2. randinkat nagy kínok utján tudtuk összehozni, mert sokszor tényleg nem ért rá és az indulás előtti este találkozunk, igaz nem sokáig, de akkor is.

2016. aug. 30. 01:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!