Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, lányok! Ti ismerkedésnél kölcsönösen keresitek a férfit?
Internetes ismerkedésnél, ha szimpatikusnak találjátok a férfit, kölcsönösen keresitek Ti is, vagy elvárjátok, hogy folyton csak Ő írogasson nektek?
Én hagytam már abba ismerkedést azért, mert a lány nem tudott 2 értelmes mondatot kifacsarni magából, vagy ha igen, akkor is roppant passzív volt.
Most legutóbb pedig épp azért hagytam fel egy nő keresését, mert teljesen egyoldalúan csak én írtam rá. Egyszer sem keresett. Számomra ez arról árulkodik, hogy nem akar semmit sem. Még ha elfoglalt is valaki, 5 perce csak van egy helló sziára, nemde?
Nem udvarolgatok senkinek egyoldalúan.
Ugye jól gondolom, hogy ha szimpatikus a férfi, akkor Ti is keresitek?
(nem kialakult kapcsolat, ismerkedés!)
24/F
Igen :)
Én mondjuk szerintem ezzel szúrtam el.
Akikkel nagyon kölcsönösen ment az érdeklődés, rákérdeztem a dolgaikra, azokkal általában nem jött össze randi. Aki nem érdekelt, de udvariasságból válaszolgattam, azzal meg igen...
De ez nem taktikázás, csak egy kis bepillantás a másik oldalba...van hogy a férfiak nem válaszolnak...
Én úgy vagyok vele, hogy megvárom, amíg keres a férfi. Ha nem keres, akkor én is csendben maradok, nem akarom, hogy nyomulásnak vegye. Számomra is arról árulkodik, ha nem keres, hogy nyilván nem akar semmit.
Ha látom, hogy keres, érdeklem, akkor én is kezdeményezek, de nagyjából betartom az egy levél ide, egy levél oda szabályt.
Viszont ha keres, akkor nyilván válaszolok, még akkor is, ha nem szimpatikus az illető, akkor egy "kösz, nem", de mindenképp megy egy válasz.
Aki érdekel, azt én is keresem.
Egyébként én már hagytam abba azért beszélgetést, mert a pasi csak bókolgatni tudott, és lehetetlen volt vele beszélgetni.
Nálam olyan 40:60 arányban történik, nem akarok nyomulós lenni
19/L
Evidens hogy a férfi írjon!
Talpaljon!
F/60
Nálam gyakoribb, hogy a férfi keressen, de nem valami hülye női taktikázásból, egyszerűen nem vagyok "az a fajta". Ennek ellenére, ha keres az illető, akkor érzékeltetem, hogy szívesen beszélek vele, tehát nem rázom le két mondattal, plusz azért egyszer-egyszer én is meg tudnám erőltetni magam, ne érezze egyoldalúnak a dolgot.
Egyszerűen csak nem szeretek rámászni a másikra, a folyamatos írogatást én annak érzem.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!