Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják ezt mindig ismerkedésnél? Mit tudok csinálni?
akkor válogasd meg, kivel ismerkedsz. nő vagyok, nem mondtam még ilyet senkinek, és személyes élményt se hallottam hasonlót se férfitól, se nőtől.
amúgy tudod, hogy nem jó rögtön nyomulni?
durva kezdésre tudok elképzelni ilyen választ legfeljebb.
Nekem is furcsa, hogy egy nő ilyet mond, ahhoz nagyon taplónak kell lenni. Vagy nagyon felszínes libáknál próbálkozol, vagy eltúlzod, és a több százból volt egy-két durvább beszólás, az alapján általánosítasz.
Mondjuk ha utcai leszólításokkal próbálkozol, akkor eleve kicsi az esély, mert a nők többségének van párkapcsolata, vagy nem ismerkednek utcán, vagy leszbikusok, stb. stb.
Inkább valamilyen tipikus ismerkedős helyen, közösségben kellene próbálkoznod, ahol nem 2 mp alatt kell eldönteni, hogy kivel akarunk ismerkedni, hanem van lehetőség alaposabban, lassabban megismerni a másik embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!