Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti lányok/nők mennyire nézitek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti lányok/nők mennyire nézitek a párotok családi hátterét ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Nem szívesen beszélek erről, de a lényeg, hogy abszolút semmi családom nincs. És az általam ismert felmenőimről sem szívesen beszélek. Rendezett életem van, amióta az eszemet tudom ezen munkálkodom. Ez mennyire hátrány ismerkedésnél?
2015. szept. 30. 20:06
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
💰=💏
2015. szept. 30. 20:10
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem ez a mérvadó. Mondjuk az ember kétszer is meggondolja, ha egy bizonyos mintázatot lát a partnere családjában, hogy vajon akkor ilyen lesz-e a partner is, de nyilván ez sem kizáró ok.

Engem egy ilyen helyzetben, ami a tiéd, kizárólag az zavarna, ha komoly kapcsolat esetén sem lennél hajlandó egyáltalán beszélni a körülményekről, hogy miért nincs családod, mi történt a rokonaiddal stb. Persze nem akarnám kierőszakolni belőled, de minimálisan jó, ha az ember tud ilyeneket a párjával megosztani.

2015. szept. 30. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Tegnap írtam itt egy kérdésnél, hogy általában csak vállalkozókkal ismerkedem.

Nem tudom ebben mi a baj, de sokan nem tetszésüket fejezték ki, és most még finoman írtam.

Megdolgoztam azért ahogy kinézek, eb és vb versenyekre szoktam járni, fitnesz kategóriában, emellett modell is vagyok.

Szeretem ha a pasi menő, jóképű, izmos, min bmw -je legyen, e90 az a min, de inkább 7 bmw, vagy a8 audi.

Szeretem ha a kertvárosban lakik, ami szintén egy jó anyagi helyzetet feltételez.

És ez mellé mit rakok még a kapcsolatba.

Több nyelven foléykonyan beszélek, és szeretem is a gyakorlatban is használni, elvárom hogy az aktuális pasim minden évszakban elvigyen nyaralni, vagy legalább évi kétszer, de akkor hosszabb útra.

2015. szept. 30. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Tűnj már utolsó, senki nem kíváncsi arra, hogy be szeretnéd rakni a formás kis segged a jóba. Ki nem sz.rja le,hogy eb meg vb, meg f..sz cibáló bajnok voltál. Felszínes, anyagias p.csa vagy,semmi több.
2015. szept. 30. 20:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Azt, hogy nincs családom azt úgy értettem, hogy már nem élnek vagy egyáltalán nem is ismertem őket. Csak hát azért valljuk be egy ilyen kérdés, hogy na akkor beszéljek a családomról az már egy ismerkedés elején szóba kerül. Nem szoktam én köntörfalazni elmondom amit tudni szeretnének, mivel én is szeretem tisztán látni a dolgokat. 24 évesen lehet egyedül vagyok, de van munkám, lakásom, egyetemet végeztem és igyekszem tovább haladni előre.

Csak azt vettem észre, hogy a legtöbbször ez elég riasztóan hat egy nőre. Figyelek a külsőmre is és úgy érzem, hogy egy relatíve stabil egzisztenciával rendelkezem.

2015. szept. 30. 20:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Rám aztán biztosan nem hatna riasztóan, tekintve, hogy nekem sem éppen mintacsaládot dobott a gép, és akkor még finoman fogalmaztam. Hülyén hangozhat, de talán még örülnék is, hogy olyan párom van, akivel potenciálisan sokkal inkább megértjük egymást.
2015. szept. 30. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Semennyire,nem zavar. Sőt en nem akarok kapcsolatba lépni a parom csaladjaval es azt sem akarom,hogy neki legyen az en csaladommal kapcsolata. Lenyeg,hogy mi jol meglegyunk. Nem erdekel milyen csaladbol szarmazik.
2015. okt. 1. 09:50
 8/9 Sunshinedoll ***** válasza:

Én nem tudok olyan esetről, amikor valamilyen okból megváltozott volna a véleményem a másikról pusztán a családi háttere miatt.

Nem szokásom mások tárcájában turkálni, fogalmam nincs, melyik pasimnak mennyi pénze volt. A szüleikkel sosem találkoztam, mert vagy nem lett elég komoly a dolog, vagy máshol laktak a szülei, de tudom, hogy volt olyan, akinek nagyon jó és közeli kapcsolata volt a szüleivel, volt olyan, akik szegények voltak és alig bírták kifizetni neki az egyetemet, volt olyan, ahol az egész család orvos volt vagy annak tanult, volt olyan, akiknek elváltak a szülei.

Ezek olyan dolgok, amikről az adott ember nem tehet, szóval ha nincs családod, ne érezd cikinek, sajnos így alakult, szerintem kifejezetten emiatt normális ember nem utasít el.

2015. okt. 1. 13:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hátrány,arról hogy milyenek a szülei arról senki sem tehet,

arról hogy milyen gyerek születik arról se.

Ezek adott dolgok az ember életében.

Sok adott dolog van az életben-

A lényeg dolgozol,tanulsz és tanultál ezek pozitiv dolgok!

Ne aggódj,senki sem tökéletes !

Minden jót,sok sikert!

2015. okt. 1. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!