Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, lányok! Ti ismerkedésnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, lányok! Ti ismerkedésnél kölcsönösen keresitek a férfit?

Figyelt kérdés

Internetes ismerkedésnél, ha szimpatikusnak találjátok a férfit, kölcsönösen keresitek Ti is, vagy elvárjátok, hogy folyton csak Ő írogasson nektek?

Én hagytam már abba ismerkedést azért, mert a lány nem tudott 2 értelmes mondatot kifacsarni magából, vagy ha igen, akkor is roppant passzív volt.

Most legutóbb pedig épp azért hagytam fel egy nő keresését, mert teljesen egyoldalúan csak én írtam rá. Egyszer sem keresett. Számomra ez arról árulkodik, hogy nem akar semmit sem. Még ha elfoglalt is valaki, 5 perce csak van egy helló sziára, nemde?

Nem udvarolgatok senkinek egyoldalúan.

Ugye jól gondolom, hogy ha szimpatikus a férfi, akkor Ti is keresitek?

(nem kialakult kapcsolat, ismerkedés!)

24/F

2015. okt. 15. 13:57
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
#20: Szerintem is te is tudod, hogy ez szánalmas! :) Az ilyen kis hercegnőcskékkel egy beszélgetésnél tovább nem jutok soha. És ez rendben is van így! Ha a nő nem tesz bele ugyan annyit, nem ér annyit, hogy törjem magam érte! Ez randira hívásnál is ugyan úgy áll! Ha csak én hívom, nem lesz folytatás!
2015. okt. 15. 19:04
 22/25 anonim ***** válasza:

:D Basszus téged én se keresnélek többet. Lerí rólad hogy bizonytalan vagy és bosszúálló.

Nem kellettél valakinek, na bumm.

Akkor biztos az egész női nemnek kellesz?

Mindenkit utasítottak már vissza

2015. okt. 15. 19:57
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem keres, nem ír vissza, nem érdekled-> ennyi!

Akkor tovább kell állni.

2015. okt. 15. 20:01
 24/25 Sunshinedoll ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus, akkor keresem én is.
2015. okt. 15. 20:47
 25/25 A kérdező kommentje:
#22 túl sokat látsz bele...
2015. okt. 15. 20:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!