Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, aki tényleg nem ér rá, és csak ezért húzza az időt ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
Már csak azért kérdezem, mert van egy lány, aki nagyon pozitívan áll hozzám, személyesen ismerem, de másik városban él, így már egy ideje csak facebookon beszélünk. Elhívtam találkozni még régebben és mondta, hogy szívesen jön, de erre nem került sor azóta sem, mert nagyon elfoglalt, nehéz időszakon megy keresztül. Folyton írja, hogy ő még mindig találkozni akar, sőt állandóan elnézést kér amiért nem tud rá sort keríteni. Tudom, sokan mondják, hogy ha valakinek fontos vagy, akkor szán rád időt stb, de valahogy ennek ellenére mégis bízom benne, ő olyan rendes, csendes, szerény lány, nem hiszem, hogy kamuzna nekem, vagy hülyítene.2016. aug. 29. 23:38
11/17 anonim válasza:
Folyamatos muszakban dolgozom plusz egyetem ...
Szerinted mennyi idom van talizni ?
Minimum 2-3 het mire osszejon egy tali mar ha a fiu nem tunik el ...
Marha nehez amikor tenyleg nincs idod ra es lekamuznak ...
12/17 anonim válasza:
Ha kicsit is tetszenél neki akkor nem keresne állandóan kifogásokat vagy felajánlana egy másik dátumot. Nekem eddig egy olyan lánnyal volt dolgom csak akinél sikerül elérnem, hogy o is igazítsa utánam a programját ne csak én o utána.
28f ...
eddig csak egy lány volt kihez közelebb kerültem (majdnem barátnő), de nem volt meg barátnőm
13/17 anonim válasza:
Kamuzik. Ha jól néznél ki, már rég találkozott volna veled.
14/17 A kérdező kommentje:
Itt nem a kinézet a lényeg, csomó lánynak bejövök, most nyáron is próbálkoztak nálam páran, de elutasítottam őket emiatt a lány miatt, mert ő érdekel, illetve azt hittem, hogy lehet ebből valami.
2016. aug. 30. 09:01
15/17 anonim válasza:
Olyan férfi nincs, aki minden nőnek tetszene. Neki te pont nem tetszel.
16/17 A kérdező kommentje:
Igen, ez meglehet, de akkor miért nem mondja meg?
2016. aug. 30. 17:48
17/17 anonim válasza:
Mert nőből van, így képtelen az őszinteségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!