Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnik el majdnem minden csaj netes ismerkedésnél? Legyen az tinder, bármi táskereső, vagy épp gyk?
Azt még megérteném, ha valaki nagyon gázos, gyökér, de olyannál is, aki nem az, vagy még ki sem derült, mert annyira kezdetleges az ismerkedés. És ez nem ritka dolog. A csajok, akiktől kapok választ, azok 90%-a idővel eltűnik. Nem ír vissza. És ilyenkor fogalmam sincs, hogy nem jöttem be neki, vagy sok levelet kapott, és elfelejtett válaszolni vagy miért tűnt el. Sőt az meg pláne nem, hogy kezdetleges ismerkedésnél tűnik el, amikor még el se döntheti igazán hogy bejövök-e vagy sem. Nem divat visszaírni? Nem vagyok az a ronda fajta, de megértem, hogy vannak sokan akiknek nem vagyok az esete külsőre. De akkor is, ezt írhatnának legalább. Ha valaki nekem szimpatikus, akkor biztosan nem felejtek el írni vissza. Én sose tűntem még el, csak olyankor, amikor valamire nagyon nem tudtam visszaírni, és nem írt kérdést, és nem ismerkedés volt a cél. Miért tűntök el? Tudjátok milyen sz@r érzés, hogy valaki szimpi, tetszik is, és aztán várod az üzenetét (bérmit) de faképnél hagy. Ha első üzemetre nem ír vissza azt még megértem. Csak ha már megy az ismerkedés pár napja, akkor miért van ez az eltűnés? Miért nem kapok legalább egy "bocsi, de nem szeretnék ismerkedni, unalmas vagy...." vagy bármi hasonlót?
(A kérdés nem siránkozás, hanem kérdés, amire tudni szeretném a választ:) )
Sajnos a személyes kontaktot vagy a chat szerűséget nem tudja helyettesíteni semmi.
idővel elhal, főleg ha nincs közös élmény, ismerős, munkahely, forrás avagy bármi.
Semmi tinder,meg társkereső.
Más oldalakról pedig,akkor szoktam eltűnni,ha valaki már át akart vágni pl.Azt érzem,hogy nem érdeklem a másikat.Látom,hogy semmi esély arra,amire vágynék/csak szexre kellenék/esetleg nekem nem okés a másik.
Ha nem tapló,hazug,akivel beszélgettem,megindoklom szépen és elköszönök!
20+/Nő
Én akkor nem írok vissza, ha meggondoltam magam vagy kifulladt a téma.(szia, szia, hogy vagy, jól, oké) Vagy a hótvar bunkóknak, akik nem fogják fel, hogy mit mûvelnek.
Amivel ki tudnak akasztani, hogyha nem írok vissza azonnal, hanem csak délután, akkor már 15-ször rám ír.
Ja meg, amikor minden második mondatban a szexre céloz, mintha analfabéta lennék és nem fognám fel, hogy mit akar. No comment.
Kevés a normális ember. Gondolom azért nem írnak vissza online, mert így nem kell magyarázkodni, mint élőben. Soha nem fogtok találkozni többet.
25/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!