Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik el majdnem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el majdnem minden csaj netes ismerkedésnél? Legyen az tinder, bármi táskereső, vagy épp gyk?

Figyelt kérdés

Azt még megérteném, ha valaki nagyon gázos, gyökér, de olyannál is, aki nem az, vagy még ki sem derült, mert annyira kezdetleges az ismerkedés. És ez nem ritka dolog. A csajok, akiktől kapok választ, azok 90%-a idővel eltűnik. Nem ír vissza. És ilyenkor fogalmam sincs, hogy nem jöttem be neki, vagy sok levelet kapott, és elfelejtett válaszolni vagy miért tűnt el. Sőt az meg pláne nem, hogy kezdetleges ismerkedésnél tűnik el, amikor még el se döntheti igazán hogy bejövök-e vagy sem. Nem divat visszaírni? Nem vagyok az a ronda fajta, de megértem, hogy vannak sokan akiknek nem vagyok az esete külsőre. De akkor is, ezt írhatnának legalább. Ha valaki nekem szimpatikus, akkor biztosan nem felejtek el írni vissza. Én sose tűntem még el, csak olyankor, amikor valamire nagyon nem tudtam visszaírni, és nem írt kérdést, és nem ismerkedés volt a cél. Miért tűntök el? Tudjátok milyen sz@r érzés, hogy valaki szimpi, tetszik is, és aztán várod az üzenetét (bérmit) de faképnél hagy. Ha első üzemetre nem ír vissza azt még megértem. Csak ha már megy az ismerkedés pár napja, akkor miért van ez az eltűnés? Miért nem kapok legalább egy "bocsi, de nem szeretnék ismerkedni, unalmas vagy...." vagy bármi hasonlót?

(A kérdés nem siránkozás, hanem kérdés, amire tudni szeretném a választ:) )

2017. aug. 15. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Velem is jó párszor megtörtént már ez, pl valamelyik nap is elkezdtem beszélgetni itt egy lánnyal, aki végül nem írt vissza, de egyáltalán nem bánkódok miatt. Legalább időben kiderült, hogy milyen.
2017. aug. 15. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:

Sajnos a személyes kontaktot vagy a chat szerűséget nem tudja helyettesíteni semmi.

idővel elhal, főleg ha nincs közös élmény, ismerős, munkahely, forrás avagy bármi.

2017. aug. 15. 22:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam akkor is eltűnnek mikor már az e-mail címük megvan de azon nem keresem őket mert ki tudja még feljelent
2017. aug. 15. 22:38
 4/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sok nő felszínes vagy beszari, főleg a gyakorin. Én is rengetegszer jártam már így itt, volt, akivel elég sokáig leveleztünk, még meg is írta, hogy jó velem beszélgetni, aztán nyomtalanul eltűnt. Volt, aki képcsere után lépett le, vagy volt olyan is, hogy személyes találkozást kezdeményeztem, és valami hülye kifogással hárított az illető. Ha valaki rövid idő után tűnik el, annak csak örülhetsz, legalább nem szánsz rá rengeteg időt és energiát feleslegesen. Persze az itteni "nőknek" természetesen mindig van valami magyarázatuk az ilyen viselkedésre, pl. hogy milyen pofátlan vagy már, ha neked jólesne, hogy ne tűnjenek el szó nélkül, vagy hogy miért levelezgessenek egy ismeretlennel a bokros teendőik mellett stb. (Az már más kérdés, hogy hogyan tudnál közelebb kerülni valakihez, ha mondjuk pár levél után eltűnik, vagy ha hárítja a találkozást. Na ez az igazi 22-es csapdája.)
2017. aug. 15. 22:41
 5/12 anonim ***** válasza:
Captain! Same problem here :/
2017. aug. 16. 02:53
 6/12 anonim ***** válasza:
Érdekes módon a nők nem igazán reagáltak erre a kérdésre, bár tök mindegy is, mert úgyis csak kimagyarázták volna magukat, hogy miért mindig csak saját magadat hibáztasd, meg hogy ők miért nem felelősek semmiért, miért van joguk a hazudozáshoz, a szó nélküli eltűnéshez, miért lehetnek adott esetben beszariak a netes ismerkedésnél stb.
2017. aug. 16. 12:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Miért ne lenne jogik eltűnni? Megtehetik, nincs abban semmi bűn, csak nem értem az okát.
2017. aug. 16. 14:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi tinder,meg társkereső.

Más oldalakról pedig,akkor szoktam eltűnni,ha valaki már át akart vágni pl.Azt érzem,hogy nem érdeklem a másikat.Látom,hogy semmi esély arra,amire vágynék/csak szexre kellenék/esetleg nekem nem okés a másik.

Ha nem tapló,hazug,akivel beszélgettem,megindoklom szépen és elköszönök!

20+/Nő

2017. aug. 16. 15:08
 9/12 anonim ***** válasza:
95%
#7: Ha normálisan állsz hozzá a beszélgetéshez, akkor szerintem nincs joguk nyomtalanul eltűnni, legalábbis úgy nem, hogy előtte nem mondják azt, hogy bocs, de ennyi volt. Őszinte magyarázatot meg ne nagyon várj egyiktől sem. Persze előadják, hogy mivel személytelen marad a beszélgetés, így te csak egy arctalan-névtelen valaki leszel a szemükben, és miért foglalkozzanak veled, na de hogyan legyen személyesebb a beszélgetés, és hogyan kerülj közelebb, ha pl. elutasítják a személyes találkozót, vagy egyszer csak nem írnak többet? Szerintem az ilyen nők nem is akarnak igazán semmit, még csak komolyabban beszélgetni sem, vagy maguk sem tudják, hogy mit akarnak, vagy beszariskodnak, te meg hoppon maradsz.
2017. aug. 16. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
26%

Én akkor nem írok vissza, ha meggondoltam magam vagy kifulladt a téma.(szia, szia, hogy vagy, jól, oké) Vagy a hótvar bunkóknak, akik nem fogják fel, hogy mit mûvelnek.

Amivel ki tudnak akasztani, hogyha nem írok vissza azonnal, hanem csak délután, akkor már 15-ször rám ír.

Ja meg, amikor minden második mondatban a szexre céloz, mintha analfabéta lennék és nem fognám fel, hogy mit akar. No comment.

Kevés a normális ember. Gondolom azért nem írnak vissza online, mert így nem kell magyarázkodni, mint élőben. Soha nem fogtok találkozni többet.

25/l

2017. aug. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!