Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha netes ismerkedésnél vagy szimpla fórumos megnyilvánulásnál egy nő kedves, jó fej, és nincsenek felszínes igényei (pl. izmok, pénz), akkor miért következtetnek arra, hogy az a lány csúnya vagy max. átlagos?
ha pedig nem arra következtetnek, h csúnya, akkor meg arra, hogy hazudik.
(tisztelet a kivételeknek! :) )
megfigyeltem már ezt, és egyike azoknak a dolgoknak amiket képtelen vagyok megérteni, és idegesít. :D
na remélem, h majd most.. :D
A sztereotípiák se véletlen születtek..
Ez is olyan minthogy a cigányok bűnöznek. Találkoztam ugyan rendes dolgozóval, de nem az a jellemző.
Maguk alapján próbálnak valami képet kialakítani. Èn nem vagyoj egy helyes férfi, de nemis nagyon izgat addig, amíg sokan kedvelnek :) Csomószor hiszem azt, hogy kedves, jófej, aranyos, akkor nem egy annabáli királynő, pedig nem kéne.
Rosszak az előítéletek :(
Jajj istenkém, interneten bármit lehet mondani tenni akármit.
Aki mindent elhisz első szóra az naiv.
Végül minden akkor döl el ha találkoztok,.
Első vagyok. Ez a mondás semmilyen kontextusban sem baromság. Oké, elképzelhető, hogy létezik ilyen lány, és valóban szép, és kimondottan vonzó hölgy az illető, de ennek az esélye nagyon kicsi.
Elég sokat járok el otthonról, és eddig azt mondhatom, hogy talán az összes lány 1-2%-a tényleg szép, és nem csak átlagos (persze ez biztos igaz ránk, pasikra is), és az emberek 99%-a buta, bunkó, vagy felszínes. Tehát ez azt jelenti, hogy a teljes populáció 0,01-0,02%-a szép, kedves, nem felszínes, és okos. Az pedig, hogy egy ilyen lány épp egy netes fórumot olvas, ahelyett, hogy a párjával lenne valahol, elég valószínűtlen.
akkor nekem biztosan valami földöntúli véletlen segített ahhoz, hogy több ilyennel is találkozzak... biztos. :)
egyébként még itt ezen az oldalon is találkoztam már ilyen lánnyal. pedig én sem számítottam erre eleninte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!