Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik el majdnem minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el majdnem minden csaj netes ismerkedésnél? Legyen az tinder, bármi táskereső, vagy épp gyk?

Figyelt kérdés

Azt még megérteném, ha valaki nagyon gázos, gyökér, de olyannál is, aki nem az, vagy még ki sem derült, mert annyira kezdetleges az ismerkedés. És ez nem ritka dolog. A csajok, akiktől kapok választ, azok 90%-a idővel eltűnik. Nem ír vissza. És ilyenkor fogalmam sincs, hogy nem jöttem be neki, vagy sok levelet kapott, és elfelejtett válaszolni vagy miért tűnt el. Sőt az meg pláne nem, hogy kezdetleges ismerkedésnél tűnik el, amikor még el se döntheti igazán hogy bejövök-e vagy sem. Nem divat visszaírni? Nem vagyok az a ronda fajta, de megértem, hogy vannak sokan akiknek nem vagyok az esete külsőre. De akkor is, ezt írhatnának legalább. Ha valaki nekem szimpatikus, akkor biztosan nem felejtek el írni vissza. Én sose tűntem még el, csak olyankor, amikor valamire nagyon nem tudtam visszaírni, és nem írt kérdést, és nem ismerkedés volt a cél. Miért tűntök el? Tudjátok milyen sz@r érzés, hogy valaki szimpi, tetszik is, és aztán várod az üzenetét (bérmit) de faképnél hagy. Ha első üzemetre nem ír vissza azt még megértem. Csak ha már megy az ismerkedés pár napja, akkor miért van ez az eltűnés? Miért nem kapok legalább egy "bocsi, de nem szeretnék ismerkedni, unalmas vagy...." vagy bármi hasonlót?

(A kérdés nem siránkozás, hanem kérdés, amire tudni szeretném a választ:) )

2017. aug. 15. 22:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ha csigatempóben és keveset ír valaki akkor a csajt már viszi is szobára az agilisabb( és nem ritkán szebb külsejű) rivális a többi száz netezőből
2017. aug. 19. 18:52
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezen besírtam utolsó 😂😂😂😂

Hát te bolond vagy.

Tényleg egyszerűbb rámenni a szétválásra törlésre, mint magyarázkodni. Ugyanez a nem írok vissza egyszerűbb, mint leírni, hogy mégsem akarok semmit. Nem elegáns megoldás az biztos.

2017. aug. 20. 22:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!