Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a munkád kérdés ismerkedésn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a munkád kérdés ismerkedésnél miért gáz?

Figyelt kérdés
Van aki nem ìr többet, van aki elkerűli a választ, valaki meg durvàn leosztott! Én azt akartam kérdezni: mi érdekel úgy, hogy nap mint nap azt csináld?, megtaláltad e a hivatásod? Aki muszájból dolgozza azt amit mire váltana stb...Miért rögtönanyagiakra kell gondolni? Arra kérdezhetném hol voltál nyaralni? Hobbi jobban árúlkodik a pénzügyi helyzetről.(szerintem)

2017. szept. 18. 20:21
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
80%
A kérdés az egzisztencia és anyagi jólét felméręsére is utalhat.Tedd fel másképp',és ne rögtön ezzel kezd.
2017. szept. 18. 20:24
 2/28 A kérdező kommentje:
Màsképp hogy?
2017. szept. 18. 20:27
 3/28 anonim ***** válasza:
93%
Az sértődik meg ezen, aki szégyenli a munkáját mert valami fost dolgozik. Tök alap kérdés.
2017. szept. 18. 20:29
 4/28 anonim ***** válasza:
94%
Figyelj, aki ilyen miatt nem ír többet, azzal ne is foglalkozz. Az biztosan szégyelli, amit csinál és gyerek agyi szinten. Pedig benned semmi rossz szándék nem volt, és nincs is. Ezek csak ártatlan kérdések, érdeklődsz, hogy az adott személy mivel tölti a szimpla hétköznapjait és akik többet akarnak bele látni, azok fognak a legjobban felháborodni. De ez is jelzi, hogy ők leginkább a pénzt tartják a legfontosabbnak az életben és keveslik, amit csinálnak.
2017. szept. 18. 20:29
 5/28 anonim ***** válasza:
97%

:D De egyre jár az agyunk. :D

2017. szept. 18. 20:30
 6/28 anonim ***** válasza:
91%

Az ilyen fillérbaxó hüjegyerekeknél gáz csak, aki azt hiszi, hogy a nettó 80 ezres fizujáért vagy csak vele, és soha az életben nem fog meghívni egy pohár csapvízre se, hogy ne tudd kihasználni anyagilag.

Ez a tipikus "minden nő pénzéhes qurva" mentalitás.

Szerintem nyugodtan kérdezz rá továbbra is. Aki ezen besértődik és eltűnik, az jobb is, ha megy. ;)

2017. szept. 18. 20:35
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Szeritem ez alap kérdés hisz ismerkedtek. Ha nem úgy van feltéve hogy jaj megengethetsz e magadnak egy uj bmw-t amunkad miatt....

akkor mi a gond?

Pl lehet hiaba jo a fizetese de eselye nincs miatta hogy összejöjjenek pl többet, hoszabb idõre utazik mint az a másiknak elfogadhatò, túl sok ellenkezõ nemüvel van munkakapcsolatban, annyira ahhoz a városhoz kötött ami a másiknak nem opció stb. Miért az anyagi? Egyszerûen ha ez egoban már zavar egy beszélgetõpartnert akkor ott nem csak ennyi a baj....

2017. szept. 18. 20:36
 8/28 anonim ***** válasza:
0%
Én azért nem rajongok érte, mert ha olyat mondok ami neki nem tetszik akkor rögtön vége az ismerkedésnek, mert többet nem akar tőlem majd. Illetve, mert jelenleg nem azt dolgozom amit később fogok és aminek értelme is lesz, hanem egy átmeneti gyengébb állásom van és nem szeretném, ha ezalapján ítélne meg.
2017. szept. 18. 20:40
 9/28 A kérdező kommentje:
Külön kérdés de ide tartozik! Szerintetek hivatàs/személyiség összefügg? Pl az ovónénik kedvesek,stb?.
2017. szept. 18. 20:42
 10/28 A kérdező kommentje:

#8 as akkor odaírod valahogy ezt

....most jobb hijjàn kocsmai púltos vagyok , de szeretnék egy nìvós kàvéhàzban elhelyezkedni.

2017. szept. 18. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!