Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a munkád kérdés ismerkedésnél miért gáz?
:D De egyre jár az agyunk. :D
Az ilyen fillérbaxó hüjegyerekeknél gáz csak, aki azt hiszi, hogy a nettó 80 ezres fizujáért vagy csak vele, és soha az életben nem fog meghívni egy pohár csapvízre se, hogy ne tudd kihasználni anyagilag.
Ez a tipikus "minden nő pénzéhes qurva" mentalitás.
Szerintem nyugodtan kérdezz rá továbbra is. Aki ezen besértődik és eltűnik, az jobb is, ha megy. ;)
Szeritem ez alap kérdés hisz ismerkedtek. Ha nem úgy van feltéve hogy jaj megengethetsz e magadnak egy uj bmw-t amunkad miatt....
akkor mi a gond?
Pl lehet hiaba jo a fizetese de eselye nincs miatta hogy összejöjjenek pl többet, hoszabb idõre utazik mint az a másiknak elfogadhatò, túl sok ellenkezõ nemüvel van munkakapcsolatban, annyira ahhoz a városhoz kötött ami a másiknak nem opció stb. Miért az anyagi? Egyszerûen ha ez egoban már zavar egy beszélgetõpartnert akkor ott nem csak ennyi a baj....
#8 as akkor odaírod valahogy ezt
....most jobb hijjàn kocsmai púltos vagyok , de szeretnék egy nìvós kàvéhàzban elhelyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!