Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet egyenesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet egyenesnek lenni ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Nem egyszer tapasztaltam, hogy hülye indokokat találnak ki a nők.

Pl.: ismerkedtem egy lánnyal és egy idő után közli velem, hogy bocsássak meg, de ő úgy érzi exét még nem zárta le és emiatt nem tudna kapcsolatot kialakítani még. Érdekes módon 3 hét múlva megjelent a facebok oldalán hogy X Y-nal párkapcsolatban. Ilyen hamar túltette magár vagy akkor most ez hogy is van?.....

2017. szept. 17. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
9%

Én mindig az vagyok s nem köröz se rendőrség s meg sem haltam még. Vagy esetleg más értelemben értetted?

Szóval lehetséges.

2017. szept. 17. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Vannak ezek az orok ervenyu lekoptato szovegek. Mindenki tudja mit jelent, a "majd valamikor felhivlak", a "te jobbat erdemelsz" vagy eppenseggel "most nem akarok komoly kapcsolatot".

Mindegyik azt jelenti, hogy nem tetszel neki es nem akar semmit toled. Egyszerubb ezt mondani, mint valakinek azt mondani, hogy "a randik alatt rajottem, hogy szanalmas alak vagy es nem akarlak tobbet latni".

Ezek mar nem hazugsagnak szamitanak, hanem egyfajta etikett. Kevesbe megbantani a masik felet.

2017. szept. 17. 18:16
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

Ilyenek a nők. Amennyire csak tudják kerülik a konfrontációt.

Sokszor feltettem már magamban én is ezt a kérdést és arra jutottam, hogy egy férfi többnyire ilyen válasszal tud a legkevesebbet kezdeni, ezért használnak hasonlókat.

Ha nemet mond akkor félnek, hogy tovább nyomulsz mert azt gondolod, hogy csak kéreti magát. Ha pedig egyértelmű nemet akkor attól félnek, hogy el lesznek küldve melegebb éghajlatra. Az "exem szeretem még" kártyával nem lehet mit kezdeni. Pont úgy a "van barátom" hazugsággal sem mert egy férfi ritkán nyomul rá valaki más nőjére vagy, ha mégis, akkor sem kitartóan és hamar annyiban hagyja a dolgot.

A lényeg, hogy nekik így a legkönnyebb és legegyszerűbb.

2017. szept. 17. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
66%

Én férfiként nem vagyok egyenes. Az első válaszoló pedig jól írja.

De ha egy dagi/csúnya lány odajönne hozzád, gondolom te sem mondanád hogy miért nem akarsz vele ismerkedni. (Ez most csak egy fajta példa volt a sok-sok lehetőségből)

Az emberek szeretnek a felszínen lavírozni, lehetőségeket nyitva tartani, kiszedni a kondérból minél többet (mondjak még hasonlatokat?). Azért nem vagyunk egyenesek, mert nem akarunk ártani saját magunknak és nem akarunk ártani másoknak sem.

Mi fáj jobban? Ha a csaj megmondja hogy ronda vagy, vagy ha reménykedsz és azt látod hogy három hét múlva összejött valakivel?

Ugye, hogy a válasz erre nem is olyan egyértelmű. (Nincs is erre jó válasz.)

2017. szept. 17. 18:18
 5/13 anonim ***** válasza:
24%
Igen, a gerinc hiánya sajnos elég gyakori...
2017. szept. 17. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:

5:

"Bocsi, hiába mondtad most hogy belém vagy esve fél éve, egyszerűen undorodom a gondolattól is hogy közted és köztem legyen valami több. Egyszerűen nem talállak téged vonzónak, nem tartalak téged egy szép embernek. Ezt már az első pillanatban tudtam, amikor találkoztunk és azóta csak biztosabb lettem benne. Lehet jó, normális, rendes ember vagy, nem is utállak téged amúgy vagy ilyesmi, szerintem is rendes vagy, egyszerűen csak nem tudok veled semmit elképzelni úgy, ahogy te velem."

Pl ez a gerinc? Full, 100% őszinte módba kapcsolni?

2017. szept. 17. 18:31
 7/13 A kérdező kommentje:
Szerintem írok az új pasinak hogy tudja hogy az exét még 3 hete nem zárta le....
2017. szept. 17. 18:32
 8/13 A kérdező kommentje:
6. De még nem is találkoztunk...
2017. szept. 17. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:

Az új pasinak hiába írsz, ő valószínű olyan variációt ismer, hogy gondolni sem akar az exére már. Arról nem is beszélve, hogy pont leszarja mert örül, hogy reszelheti naphosszat a leányzót.

Szóval csak magadat tennéd nevetségessé ilyen sértődött hisztivel.

2017. szept. 17. 18:35
 10/13 anonim ***** válasza:
#7 leszarjuk hogy mit csinálsz! =)
2017. szept. 17. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!