Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem kíván, mindig elutasít. Mit tehetnék még?
Egyszerűen nem értem. Másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt élünk. Nálam még tart a rózsaszín ködös időszak, ha csak hozzám ér, bizsergek. Ő meg folyton visszautasít. Próbáltam már kedvesen, gyengéden, de erőszakosan is közeledni felé. Fáradt, álmos, fáj ez- fáj az, stresszes, holnap korán kel stb.. kifogása mindig van.
Majdnem egy éve kezdődött. A napi többszöri szexről áttértünk a napi egyre, majd két-három napont. Ez még így rendben is volt, valamilyen szinten ez természetes. Fél éve azonban méginkább megritkult. Odáig jutottunk, hogy havonta egyszer bújunk ágyba, azt is szinte úgy kell kierőszakolnom és le is van zavarva 15-20 p alatt. Azt mondja olyankor, hogy nem bírja tovább, annyira felizgattam. Engem meg ennyivel nem elégít ki, főleg egy hónap várakozás és izgalmi állapot után. Ki vagyok borulva. Ideges vagyok, feszült vagyok, fel vagyok izgulva non-stop. Elegem van. Ennyit érdemlek? Én lennék a szhar? Nem tudom már mir tegyek...
De egyébként meg dícsér, ha különösen jót főztem, nagytakarítást végeztem stb, becéz, ölel, puszil (nyelves csók sincs már), minőségi időt töltünk együtt, sokat nevetünk. Mondja hogy szeret és érzem is.
Mintha egyszerűen törölték volna a szexuális vágyát. Legalábbis irántam biztosan...
8-asnak
Igen ezért nem kell fél év után, hanem már két hét után kell, hogy az ilyen kellemetlenségek derüljenek ki minél hamarabb, nem csak szexualitásban lehetnek komoly eltérések.
Én mindíg azt vallottam, ha valaki bejön, megmozdít bennem valamit, gyerünk, élvezzük egymást, ne gondolkodjunk, filózzunk, taktikázzunk, hanem töltsünk együtt minél több időt.
Lehet hogy egy éve jársz valakivel, találkoztokhetente 2-3x. Majd egy év után eltöltesz vele egy egész hetet folyamatosan, és rájösssz, hogy : úristen én ezt nem bírom (valamiért, az ok most mindegy).
A végeredmény micsoda ?
Szakítás, vagy nyelitek a békát, meg majd hátha jó lesz, stb stb.
És elbas...tál egy évet az életedből. De ez kiderülhetett volna két hét után is, neeem ?
Egyetértek az előttem szólóval. Én is azt vallom, hogy jobb minél előbb egymással élni (persze nem úgy, h már vesszük is fel a közös lakáshitelt), hogy kiderüljön, hogy mennyire tudunk egymással élni. Én is korán odaköltöztem a mostani páromhoz, mindenki azt mondta, hogy nagyon gyors a tempó. De nem bántam meg, mert így hamar kiderült, hogy tudnánk e együtt élni vagy sem. Azóta is vele lakok, boldogan.
A húgom csak találkozgatott nagyon sokáig hetente a pasijával, aztán együtt töltöttek egy hétvégét és rögtön nem bírták egymást, kiderültek a turpisságok, ment a veszekedés a házimunkáról stb. Rögtön felszállt a rózsaszín köd és átment szürkébe. Ennek meg aztán sok értelme volt..1 évet elszórakozgattak egymással a találkozgatásokkal feleslegesen, mert kiderült, hogy az együttélés valami egészen más kategória, mint a randizgatás. Amikor meg már idősebb az ember, az 1 év "elpocsékolás" elég hosszú idő tud lenni..
De hogy a kérdező kérdésére is válaszolni próbáljak: Az én párom kb ennyi idős, mint a tiéd, és saját bevallása szerint a szex számára is egyre kevesebb horderejű az életében. Régen, huszonéves korában nem bírt meglenni nélküle, minden nap igényelte, de most a 40-hez közelítve nem annyira a farka irányítja a tetteit, mint akkor. Mondjuk mi minimum heti 1x szexelünk, inkább hétvégén, mert hétköznap hazaérve tényleg mindketten elég hullák vagyunk ahhoz, hogy csak alvásra használjuk az ágyat. :\ Persze a kapcsolat elején még sokkal sűrűbb volt a "program", de ez idővel egyre ritkul. Ez viszont nem jelenti feltétlenül azt, hogy már nem szeret, inkább csak átalakul a kapcsolat az idő során. (Nyelves csók már nálunk is ritka..)
De ha nagyon zavar a dolog, akkor mindenképp beszéljétek meg egymással. Üljetek le egy alkalmas időben és komolyan, felnőttek módjára beszéljétek át ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!