Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A párom nem kíván, mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem kíván, mindig elutasít. Mit tehetnék még?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. Másfél éve vagyunk együtt, egy éve együtt élünk. Nálam még tart a rózsaszín ködös időszak, ha csak hozzám ér, bizsergek. Ő meg folyton visszautasít. Próbáltam már kedvesen, gyengéden, de erőszakosan is közeledni felé. Fáradt, álmos, fáj ez- fáj az, stresszes, holnap korán kel stb.. kifogása mindig van.

Majdnem egy éve kezdődött. A napi többszöri szexről áttértünk a napi egyre, majd két-három napont. Ez még így rendben is volt, valamilyen szinten ez természetes. Fél éve azonban méginkább megritkult. Odáig jutottunk, hogy havonta egyszer bújunk ágyba, azt is szinte úgy kell kierőszakolnom és le is van zavarva 15-20 p alatt. Azt mondja olyankor, hogy nem bírja tovább, annyira felizgattam. Engem meg ennyivel nem elégít ki, főleg egy hónap várakozás és izgalmi állapot után. Ki vagyok borulva. Ideges vagyok, feszült vagyok, fel vagyok izgulva non-stop. Elegem van. Ennyit érdemlek? Én lennék a szhar? Nem tudom már mir tegyek...

De egyébként meg dícsér, ha különösen jót főztem, nagytakarítást végeztem stb, becéz, ölel, puszil (nyelves csók sincs már), minőségi időt töltünk együtt, sokat nevetünk. Mondja hogy szeret és érzem is.

Mintha egyszerűen törölték volna a szexuális vágyát. Legalábbis irántam biztosan...

2017. szept. 11. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
78%
Tényleg az lehet, hogy már nem izgatod fel őt szexuálisan. Bár 15-20 perc folyamatos menet azért nem annyira kevés persze nem havonta egyszer.
2017. szept. 11. 20:37
 2/19 A kérdező kommentje:
Ő 35/f, én 24/n
2017. szept. 11. 20:37
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Szeretője van
2017. szept. 11. 20:38
 4/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát ha olyan helyen dolgozik ahol kb. a főnöke ostorral ütögeti vagy a bányában húzza le a 12 órát, akkor érthető, ha semmi ereje nem marad estére...
2017. szept. 11. 20:39
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Van akinek ennyi is elég. Megvoltázni pedig nem fog. Senkit sem szabad megváltozásra kényszeríteni. Így egyetlen megoldás van: szakítani, és keresni olyan férfit, akiről biztosan tudod, hogy kapcsolatban is naponta akarja a szexet.
2017. szept. 11. 20:40
 6/19 A kérdező kommentje:

15 perc ahhoz képest kevés, hogy mi volt előtte.

15 p egy gyors reggeli kávé közbeni akció. Volt 4 óriág elnyújtott szeretkezés is régebben. Fél évvel ezelőttig 1-1,5 óra minden alkalomra: előjáték, csókolózás, orál, aktus több pózban.

2017. szept. 11. 20:42
 7/19 anonim ***** válasza:
30%
Ezt szinte szó szerint pár hete már feltetted nem?
2017. szept. 11. 20:42
 8/19 anonim ***** válasza:

(Ezért nem kell fél év után összeköltözni..)

Nem egyezik a szexuális igényetek amúgy. Ezen sajnos nem lehet változtatni. Persze ahogy előttem is írták, ha rossz melója van ahol nagy a hajtás, akkor érthető a dolog. De sajnos van akinek ennyire nincs igénye a szexre. Persze a nászutas időszakban más, ott még dolgoznak a hormonok. Lehet már inkább csak megszokásból van együtt veled, vagy olyan kapuzárási pánik féle miatt. 30 év fölött már ki tudja talál-e normális lányt. De ha fél év alatt ennyire kihült a szexualitás a kapcsolatban, az sosem normális.

2017. szept. 11. 20:55
 9/19 anonim ***** válasza:
54%

Akkor csak arra megy ki, hogy minél gyorsabban túlessen a dolgon mert kapcsolatban ugye kötelező valamennyi szex, ha erről nem mondtak le korábban a felek.

Szerintem egész egyszerűen kihűlt.

2017. szept. 11. 20:55
 10/19 A kérdező kommentje:

A másik kérdést nem én írtam ki. Be tudnád linkelni esetleg?

Itthon építkezik, ezenkívül közös cége van az apjával. Nem virágzik az üzlet, de stabil. Hétvégente dolgozik csak ott-én is besegítek. Az építkezésben is segítek, ő néha a házimunkában, főzésben. Csapatként tudunk együtt dolgozni. Én délelőttönként még tanulok. Szóval ki van töltve a napunk, a végére kifáradok én is. Mégsincs olyan este, hogy ne lenne kedvem hozzá.

Látom a szemében a csillogást, a szeretetet. A tettei is azt igazolják, hogy nagyon fontos vagyok neki és hosszútávra tervez velem.

Mostanában amúgy nem is önkielégít. Legtöbbször reggel sem áll neki. Azelőtt mindig, ill ha csak rámnézett. Lehet ekkora különbség a rózsaszín ködös és a normál szexuális vágy között?

Őrültségeket álmodok már ettől a szexuális feszkótól. Valamelyik nap az exem nővérével csináltam, ma éjjel meg arra keltem levegőért kapkodva, szinte zokogva, hogy apám molesztált. Le voltam bénulva és hiába próbáltam kiabálni a párom nevét, nem jött hang a torkomból.

2017. szept. 11. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!