Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktathatnám le magam arról, hogy elérhetetlen
nőkbe szeretek bele?
Figyelt kérdés
A baj az, hogy túl jó dolgom van, túl könnyű az életem, a legtöbb dolog az ölembe hullott. Ezt egy darabig maximálisan kiélveztem, de kezdek ráunni és inkább hasznossá tenném magam. Nők terén ha arról volt szó, hogy felszedjek valakit, sosem volt gondom, épp ezért akik nyomulnak rám, azok taszítanak, már jó ideje csak az elérhetetlen nők tudnak érdekelni. Elérhetetlen alatt nem Palvin Barbira gondolok, hanem teljesen átlagos külsejű lányokra, akik valamilyen oknál fogva kihívást jelentenek, nehéz meghódítani őket, mert pl. a karrierjüknek élnek és nem is akarnak egyáltalán kapcsolatot.
2017. szept. 11. 15:14
1/10 anonim válasza:
csak hagyd abba :D
2017. szept. 11. 15:28
2/10 A kérdező kommentje:
De ezt nem tudatosan csinálom, hanem egész egyszerűen így alakul.
2017. szept. 11. 15:36
3/10 anonim válasza:
"valamilyen oknál fogva kihívást jelentenek, nehéz meghódítani őket, mert pl. a karrierjüknek élnek és nem is akarnak egyáltalán kapcsolatot."
Ha egy nő ilyenekkel jön, hogy a karrierjének él vagy nem akar kapcsolatot AZ KAMU. A megoldás, hogy jobb legyél a nőknél kezdetnek az lenne, hogy ne kajáld be a hülye dumájukat.
2017. szept. 11. 15:40
4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy kamu, volt is egy ilyen lány, aki ezt mondta, aztán pár hónappal azután, h elutasított, összejött valakivel, nem mellesleg a munkáját is otthagyta és jelenleg munkanélküli. Most így utólag nem is bánom ,hogy nem jöttünk össze, sokkal többre tartottam őt, mint amilyen valójában, de az csak egy álomkép volt, nem a valóság.
2017. szept. 11. 15:46
5/10 anonim válasza:
3-as beszélgettél te már nővel? Mi az, hogy kamu? Sok esetben valóban igaz, hogy nem akar az ember párkapcsolatot, felejtsük már el azt a baromságot, hogy az ember csak párban tud boldog lenni és mindenki kötelezően vágyik rá.
2017. szept. 11. 15:48
6/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a kamut úgy értette, hogy sokan azt mondják, hogy ők egyáltalán nem akarnak kapcsolatot, miközben csak az adott személytől nem akarnak valójában.
2017. szept. 11. 15:50
7/10 anonim válasza:
sokan, de olyan is van aki komolyan gondolja és tényleg a karrierjére koncentrál pár évig, tehát nem csak kifogás
2017. szept. 11. 17:21
8/10 A kérdező kommentje:
Találkoztam már ilyennel is, olyannal is.
2017. szept. 11. 17:32
9/10 anonim válasza:
5-ös:
Ha te ennyire naiv vagy, hát jó de másnak ne legyen kötelező annak lennie. Pl. ha egy munkatársadat elhívod egy italra és azt feleli, hogy "hát bocsi de meló után mindig sietek a vonatra mert bejárós vagyok" vagy "hát az a helyzet, hogy a hétre be vagyok táblázva és ha jól rémlik akkor a jövő hetem is telített" stb. akkor ő hazudik és nem akar veled találkozni.
Hogy a kérdésre is válaszoljak- lehet, hogy a célcsoport választással van a gond. Rossz nőkhöz mész oda. Amúgy elérhetetlen az akinek nem vagy szimpatikus mert olyan nőnek nagyon nehéz jót mondani.
2017. szept. 12. 13:13
10/10 anonim válasza:
5-ös vagyok és nem, nem naiv, hanem tapasztalatból beszélek. Volt olyan 5 év az életemben, amikor senkinek nem volt esélye ismerkednie velem, függetlenül attól, mennyire volt helyes vagy szimpatikus, nem fért bele az életembe párkapcsolat és még csak nem is vágytam rá. Szerintem dobd ki a varázsgömböd, nem működik ez a gondolatolvasás :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!