Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jó az, ha valaki "elérhe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az, ha valaki "elérhetetlen"? Egy szerelem nem akkor jó, ha beteljesedik?

Figyelt kérdés

Nem értem, mi szükség van a folyamatos játszmázásra férfiak, nők részéről is. Sokszor ott van a levegőben, hogy két ember vidáman összejöhetne, erre az egyik gondol egyet, és visszavonulót fúj, behülyítve ezzel a másik felet. Pedig tetszenek egymásnak, minden adott lenne egy szerelemhez.

Miért nem törekszenek az emberek manapság arra, hogy a szerelmet megéljék? Az egyértelmű egymásra találás esélyét miért jó eldobni egy kis játszmázás kedvéért? Az ember manapság fél az érzésektől, a szerelemtől?

Miért vonzó az elérhetetlen? Ha vonzódsz valakihez, és elérhetőnek is tűnik neked, megszerezhetnéd, akkor miért jó neked, hogy a cél előtt visszakozol?

Nem értem ezt a mai, modern felfogást, mintha tudatosan taszítanánk el magunktól a boldogságot. Mások érzéseivel meg nem illik játszadozni - közhely, de idepasszol. Ki hogy látja ezt a témát?

2017. márc. 20. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

én semmi ilyen dolgot nem támogatok

add önmagad ne hülyeségekkel taktikázz

24F

2017. márc. 20. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem értem az értelmét. Talán nagyobb értéket társítanak annak, akit küzdelemmel szereznek meg. Kedvesen és korrekten alig jövök be néhány csajnak. Bunkón és elutasítóan jó pár jelentkező van.
2017. márc. 20. 17:38
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
A felmenőknél kell keresni az okot. Egyszerűen nem mutattak jó példát, rossz, sérült mintákat sajátított el a gyerek és ez megmarad benne felnőttkorában is. Fogalmuk sincs, hogyan kell egy másik emberrel bánni, mág akkor sem, ha tetszik, szimpatikus nekik. Érzelmi analfabéta szindróma.
2017. márc. 20. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Vagy csak magát az érzést szeretik.

És addig amíg elérhetetlen, addig érzik "igazinak", és addig nem rombolhatja le a felállított és idealizált képüket a másikról senki.

Amint ott van a másik teljes vérével, máris megijednek, mert legbelül tudják, hogy ez az elérhetetlen szerelem csak a saját fantáziájukban élő kép rávetítése a másikra. Amint "beteljesülne", már nem lenne belőle semmi, mert nem olyan, mert már nincs benne izgalom, mert ő is hús vér ember hétköznapi szürke gondokkal.

De alapjában véve ilyenkor legbelül tudják, hogy nem az ember az érdekes számukra, hanem csak az érzés amit sikerült kiváltania - egy hamis és elképzelt képnek.

A szerelem akkor igazi, ha meg is akarod tényleg próbálni a másikkal.- És főleg ha már ismered egy ideje ás úgy is ezt érzed. Aki játszik, az nem téged szeret.

2017. márc. 20. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!