Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az, ha valaki "elérhetetlen"? Egy szerelem nem akkor jó, ha beteljesedik?
Nem értem, mi szükség van a folyamatos játszmázásra férfiak, nők részéről is. Sokszor ott van a levegőben, hogy két ember vidáman összejöhetne, erre az egyik gondol egyet, és visszavonulót fúj, behülyítve ezzel a másik felet. Pedig tetszenek egymásnak, minden adott lenne egy szerelemhez.
Miért nem törekszenek az emberek manapság arra, hogy a szerelmet megéljék? Az egyértelmű egymásra találás esélyét miért jó eldobni egy kis játszmázás kedvéért? Az ember manapság fél az érzésektől, a szerelemtől?
Miért vonzó az elérhetetlen? Ha vonzódsz valakihez, és elérhetőnek is tűnik neked, megszerezhetnéd, akkor miért jó neked, hogy a cél előtt visszakozol?
Nem értem ezt a mai, modern felfogást, mintha tudatosan taszítanánk el magunktól a boldogságot. Mások érzéseivel meg nem illik játszadozni - közhely, de idepasszol. Ki hogy látja ezt a témát?
én semmi ilyen dolgot nem támogatok
add önmagad ne hülyeségekkel taktikázz
24F
Vagy csak magát az érzést szeretik.
És addig amíg elérhetetlen, addig érzik "igazinak", és addig nem rombolhatja le a felállított és idealizált képüket a másikról senki.
Amint ott van a másik teljes vérével, máris megijednek, mert legbelül tudják, hogy ez az elérhetetlen szerelem csak a saját fantáziájukban élő kép rávetítése a másikra. Amint "beteljesülne", már nem lenne belőle semmi, mert nem olyan, mert már nincs benne izgalom, mert ő is hús vér ember hétköznapi szürke gondokkal.
De alapjában véve ilyenkor legbelül tudják, hogy nem az ember az érdekes számukra, hanem csak az érzés amit sikerült kiváltania - egy hamis és elképzelt képnek.
A szerelem akkor igazi, ha meg is akarod tényleg próbálni a másikkal.- És főleg ha már ismered egy ideje ás úgy is ezt érzed. Aki játszik, az nem téged szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!