Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy azok a férfiak, akik tetszenek, elérhetetlen kategóriába esnek?
Azok a férfiak, akik tetszenek, számomra rögtön elérhetetlenné lesznek titulálva.
Volt már 3 komolyabb párkapcsolatom az életemben, és ezen felül 5-6-7 olyan fiú, akikkel közelebb kerültünk egymáshoz, de végül visszautasítottam őket vagy közös megegyezéssel befejeztúk a randizgatásokat, vagy csak egyszerűen barátságba átalakult a dolog.
Nem vagyok egy szépségkirálynő, habár sokan szépnek tartanak, dícsérnek. Szóval valószínűleg tényleg szép vagyok, de magamról mégis utálok képeket nézegetni. A testalkatom is nőies, habár szerintem 5-6 kg-t le kellene adnom, ennek ellenére sokan csinosnak tartanak.
De mégis, mikor megismerkedtem egy olyan férfivel, aki nagyon tetszik nekem (és most nem a top kategóriára gondolok, átlagos pasiba is simán belezúgok, ha tetszik a jelleme), akkor úgy érzem, kevés vagyok neki és már azelőtt eltemetem a dolgot, hogy bármi alakulna belőle. Miért alakul ki ilyenkor kisebbségi komplexus?
Persze, ott a Jolly Joked, az ónbizalimhiány. Az az érdekes, ha az utcán, metrón vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Akkor jön elő ez a kisebbségi komplexus, ha olyannal ismerkedem, aki tetszik. Mintha nem lennék külsőre és belsőre elég jó neki. Mintha görcsösen meg akarnék felelni. Úgy érzem, jobbat érdemel, akk vékonyabb, szebb.
Miért alakul ki ez az érzés?
Nekem az egyetemi óraközi szünetekben van kisebbségi komplexusom.
25/F
Miért? :(
Testképzavarom biztos nincs, tény hogy van rajtam plusz kiló, és az is, hogy nem vagyok a pasik kedvence se (nincs szőke hajam és hosszú vékony combom és D-s mellem).
Alapvetően elfogadom magam, sőt legtöbbször kifejezetten jól is érzem magam. Ismerkedési szituációban jön elő ez. Valamiért azt gondolom, a kiszemeltjeim ilyen nőket érdemelnek, és nem olyan középszerűt, mint én:
Pl. [link]
Én vagyok az egyetemista 25/F
Nekem volt ilyen barátnőm, de a legszebb kapcsolatom egy teljesen más típusú, kevésbé "esztétikus" lánnyal éltem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!