Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy azok a férfiak, akik tetszenek, elérhetetlen kategóriába esnek?

Figyelt kérdés

Azok a férfiak, akik tetszenek, számomra rögtön elérhetetlenné lesznek titulálva.

Volt már 3 komolyabb párkapcsolatom az életemben, és ezen felül 5-6-7 olyan fiú, akikkel közelebb kerültünk egymáshoz, de végül visszautasítottam őket vagy közös megegyezéssel befejeztúk a randizgatásokat, vagy csak egyszerűen barátságba átalakult a dolog.

Nem vagyok egy szépségkirálynő, habár sokan szépnek tartanak, dícsérnek. Szóval valószínűleg tényleg szép vagyok, de magamról mégis utálok képeket nézegetni. A testalkatom is nőies, habár szerintem 5-6 kg-t le kellene adnom, ennek ellenére sokan csinosnak tartanak.

De mégis, mikor megismerkedtem egy olyan férfivel, aki nagyon tetszik nekem (és most nem a top kategóriára gondolok, átlagos pasiba is simán belezúgok, ha tetszik a jelleme), akkor úgy érzem, kevés vagyok neki és már azelőtt eltemetem a dolgot, hogy bármi alakulna belőle. Miért alakul ki ilyenkor kisebbségi komplexus?

Persze, ott a Jolly Joked, az ónbizalimhiány. Az az érdekes, ha az utcán, metrón vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Akkor jön elő ez a kisebbségi komplexus, ha olyannal ismerkedem, aki tetszik. Mintha nem lennék külsőre és belsőre elég jó neki. Mintha görcsösen meg akarnék felelni. Úgy érzem, jobbat érdemel, akk vékonyabb, szebb.

Miért alakul ki ez az érzés?

2017. márc. 19. 22:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Velem is ez van
2017. márc. 19. 22:59
 2/19 anonim ***** válasza:

Nekem az egyetemi óraközi szünetekben van kisebbségi komplexusom.

25/F

2017. márc. 19. 22:59
 3/19 A kérdező kommentje:

Miért? :(

2017. márc. 19. 23:01
 4/19 anonim ***** válasza:
82%
Pont ezért, mert azt érzed, tétje van. Amíg nincs érzelmi töltete egy szituációnak, addig minden lazán megy. Plusz lehet egy enyhébb testképzavarod is.
2017. márc. 19. 23:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom pontosan megmondani, de nagyon elszomorít, hogy nem tudok olyan felszabadult lenni mint sokan mások. Bár negyed óra alatt sok szép lányt látok, lefáraszt, hogy ekkora verseny van értük és eszembe jut, hogy jelentéktelen vagyok.
2017. márc. 19. 23:05
 6/19 A kérdező kommentje:

Testképzavarom biztos nincs, tény hogy van rajtam plusz kiló, és az is, hogy nem vagyok a pasik kedvence se (nincs szőke hajam és hosszú vékony combom és D-s mellem).

Alapvetően elfogadom magam, sőt legtöbbször kifejezetten jól is érzem magam. Ismerkedési szituációban jön elő ez. Valamiért azt gondolom, a kiszemeltjeim ilyen nőket érdemelnek, és nem olyan középszerűt, mint én:

Pl. [link]

2017. márc. 19. 23:06
 7/19 anonim ***** válasza:
Ez testképzavar, de nem erőlködöm.
2017. márc. 19. 23:07
 8/19 A kérdező kommentje:
Rendben. Akkor legyen az. :)
2017. márc. 19. 23:09
 9/19 anonim ***** válasza:

Én vagyok az egyetemista 25/F

Nekem volt ilyen barátnőm, de a legszebb kapcsolatom egy teljesen más típusú, kevésbé "esztétikus" lánnyal éltem meg.

2017. márc. 19. 23:11
 10/19 A kérdező kommentje:
Nekem is a leghosszabb és a legintenzívebb a legrondább (utólag kifejezetten rondának találom) fiúval volt.
2017. márc. 19. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!