Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30-as nő az a pasik szemében már "időtől vonzerejét vesztett" kategóriába tartozik?
Ha egy férfi gyerekeket akar, akkor nem mindegy 30 mennyi vagy.
32 évesen tuti. 39 évesen már késő gyerekekhez.
Egy sportos, igényes, magára adó 30-as, de még negyvenes is rendkívül vonzó tud lenni, vonzóbb, mint a huszonéves lányok.
30+, főleg a 40+ -osok egy jó része általában már szültek és elhagyták magukat, és róluk általánosítanak.
Nincs jobb a 30-as, 40-es nőknél.
38F
CSALÁDALAPÍTÁSRA ÉS GYEREKVÁLLALÁSRA nekem a 30 már túl sok. Értelemszerűen van szép 30-as nő, tudok is vozódni hozzájuk, stb-stb. Kb huszonhat éves koromban egy évig voltam együtt egy negyvenes, kétgyermekes anyukával és szerelmesek voltunk, szóval most nem a harminc éves vagy az feletti nők leírásáról beszélek.
A menyasszonyom viszont 25 éves. A szüleim között is jól működik egy 8 éves korkülönbséges házasság, ami 29-21 éves korukban köttetett. Szóval nekem ilyesmi az ideális
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!