Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondtam végleg a nőkről! Feladtam! Most már le@rom kategóriába vagyok a társkereséssel! Más is van így ezzel?
Azért mindennek van határa!Tényleg csak a külső számít minden nőnek.Milyen magas vagy,az érettebbeknek meg az,hogy:milyen lakásod van,kocsid,vállalkozásod.
Most már le@arom.
A pozitív kisugárzást azért mondják, mert ez az egyik meséjük, amivel a férfiakat akarják hülyíteni, s sok férfi be is veszi ezt a mesét. Az is csak egy jó duma a nőktől, hogy nekik igen is a belső, meg a humorérzék számít, meg, hogy a pasi értelmes legyen. Hidd el, ha buta vagy, de nagyon helyes arcú vagy, akkor minden nőt megba..zhatsz a világon. Ha meg intelligens vagy, meg kedves, aranyos, őszinte, tisztelettudó és becsületes, meg ronda, akkor a ronda arcod miatt vagy szüzen halsz meg, vagy fizethetsz prostiknak.
A nők a saját mentségükre, a saját érdekükben hazudgálnak mindenfélét nekünk a jó belsőről, stb-ről. De ez csak mese. :) Ne hidd el amiket mondanak, ne hagyd, hogy hülyének nézhessenek és átbasszanak a mesével a jó belsőről. A nők szarnak a jó belsődre, ha ocsmány az arcod nekik. Ha meg nagyon helyes vagy, akkor mennek veled 5 perc alatt a disco wc-jébe, hogy ba..zhasd őket. :D
Minden nőnek számít! Ne aggódj, nem csak az elkeseredett férfitársaink vallják ezt, hanem azok is, akik sikeres férfiként megtanulták ezt elfogadni. :D
Magasság (minimum 185 centi), sikeresség (minimum középvezetői pozíció és egy halom kiváló sporteredmény), egzisztencia (ház, menő autó, nyaraló), utazás-nyaralás (síelés, óceánpart stb.), minimum négy diploma, minimum az összes költő születési dátumát ismerd és egyben AutoCAD-ben tervezz egy időben egy komplett grófi kastélyt, miközben a snowboardoddal triplaszaltót ugratsz valamelyik burzsuj alpi síparadicsomban, et cetera, et cetera, et cetera.
Nálam az alábbi kérdés alatt szereplő #16-os hozzászóló vágta ki full a biztosítékot:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Undorodom a nőktől! Alattomos, felszínes, kétszínű lények.
4#. Van igazság benne,amit mondasz! A válaszod első felével egyetértek többé-kevésbé csak egy pár kiegészítéssel!
1.Hiába vagy jóképű azt is ba@hatod!! Jómagamat, sokan "jóképűnek" mondanak, de sutba dobhatom a pofámat a magasságom miatt!A nők keresztül néznek rajtam,nem tekintenek partnernek,komoly partnernek,férfinek!
E-nélkül meg csak pajkos baba vagyok!
Inkább lennék Qasimodo pofájú,de 15cm-el magasabb! Jobban járnék az biztos!
A nők logikája szerint:
1.Először is a férfi legyen magas,hogy labdába rúghasson!Min:180cm vagy ez felett...
2.Jól öltözött,kisportolt,magabiztos,férfias.
Végül is ennyi!
Majd később érdekből,a megcsalt,szétdugott nyomorgó 1-2 gyerekes nőknek az kell,hogy legyen jó lakásod,pénzed,egzisztenciád. Ha ezek megvannak, akkor már mehetsz bátran fejőstehénnek,akár 160cm-el is,az már másodlagos lesz számukra.
Szerintem is jobb, ha feladjátok. Legalább a nők is megszabadulnak tőletek.
Szép estét, boldog karácsonyt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!