Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nem vagyok normális, ha így vagyok a társkereséssel?
Azt leszámítva, hogy fordítva ülsz a lovon, minden rendben.
Neked az kell, aki elutasít téged, akit nem kaphatsz meg. Illetve annál kezdeményezel, akibe beleestél, és nem abba esel bele, akivel épp jársz.
A normális pasik ezt úgy csinálják, hogy a helyes, aranyos lányoknál kezdeményeznek, randizgatnak, járnak, és jól beleszeretnek egymásba. És mindenki boldog!
Ha te először beleesel egy elérhetetlen lányba, aztán bepróbálkozol, aztán meg epekedsz utána, akkor az úgy totál zsákutca. És független attól, hogy nézel ki, vagy mennyi pénzed van.
Tök normális vagy, meg nem túl szerencsés.
De a szerencse meg forgandó.
Mi a fenének olyannal együtt lenni, aki nem vonz, nem érdekel, nincs benne semmi érdekes?
Nem csodálom amiket leírtál...először kezdj magaddal valamit. Aztán az életed során megismered azt akinek kölcsönösen szimpatikusak vagytok.
Ambíció, egzisztencia, céltudatosság. Ezek vonzák szerintem a nőket.
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!