Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a normális férfi s a normális nő?
Társkeresőkön találkoztam ilyenekkel:
"Én egy normális nő vagyok."
"Egy normális pasit keresek."
Ezek felvetik a kérdéseket, hogy mitől is normális az adott nő vagy épp mégis ki a normális pasi. Nem is férfit keres ám, hanem pasit!
Hogy kinek mi a normális, relatív. Épp ezért kíváncsiságból teszem fel a kérdést, hogy kinek mit jelent a "normális", legyen szó nőröl vagy férfiról.
Nemedtől függetlenül bátran írd le gondolataidat mindkét nemre vonatkozóan.
Kort s nemet is írjatok légyszi.
Köszi
F35
Látom, eddig ügyesen értelmezték a kérdést. :)
Nem az volt a kérdés, hogy:
1) Te normális vagy-e?
s az sem, hogy
2) A legtöbben annak tartják-e magukat?
Azért köszönöm a fáradtságot! :)
4. vagyok tinikislány helyett ovis kislány lenne az :D.
Én meg 27N vagyok
Amúgy viszonylag én is normálisnak tartom magam, de vannak olyan dolgaim, amik miatt más biztosan nem tartana annak (pl. az átlagnál érzékenyebb vagyok meg érdeklődöm sorozatgyilkosságok után :D)
#8 Ez mind egész szépnek és normálisnak (!) hangzik. :)
Én viszont akkor most épp nem vagyok teljesen normális a te értékrendet szerint. Munkanélküli voltam, így segélyt kaptam, s most végre van munka, csak lassan indul be. Tehát akkor olyan 87%-os lehetek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!