Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen a normális férfi s a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a normális férfi s a normális nő?

Figyelt kérdés

Társkeresőkön találkoztam ilyenekkel:

"Én egy normális nő vagyok."

"Egy normális pasit keresek."

Ezek felvetik a kérdéseket, hogy mitől is normális az adott nő vagy épp mégis ki a normális pasi. Nem is férfit keres ám, hanem pasit!

Hogy kinek mi a normális, relatív. Épp ezért kíváncsiságból teszem fel a kérdést, hogy kinek mit jelent a "normális", legyen szó nőröl vagy férfiról.

Nemedtől függetlenül bátran írd le gondolataidat mindkét nemre vonatkozóan.

Kort s nemet is írjatok légyszi.

Köszi

F35

2016. szept. 14. 12:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Akkor 101%-os vagyok! Jujj, de jó!!!

De ezzel a segély témával egyetértek.

S találtál normális palit/pasit/fiút/fiúcskát/férfit?

2016. szept. 14. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:
Érdekes, én nem szeretnék normális lányt. Nálam ez inkább szitokszó, mivel nem látom be, hogy ahhoz hogy ne kerüljél hátrányba (figyelem, nem előnyök szerzéséről beszélek), a társadalom által meghatározott, olykor számomra teljesen logikátlan, feltételeknek kell megfelelnie. Mondhatnék példát, de tele van velük ez az oldal. Én igenis nem vagyok "normális", és nem is sajnálom. Még akkor sem ha emiatt hátrány ér(t).
2016. szept. 14. 15:35
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 voltam, ès jelzem, hogy a látszat ellenére tudok ám fogalmazni. :D
2016. szept. 14. 15:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerencsére igen, találtam. Persze megint más kérdés, hogy az nem elég egy kapcsolathoz, hogy szerintem normális, mert hála a jó égnek én nem gondolom úgy, hogy szökőévente egyszer terem normális férfi :).
2016. szept. 14. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!