Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 30-as nő az a pasik szemében már "időtől vonzerejét vesztett" kategóriába tartozik?

Figyelt kérdés
Kb. hány évesen kezd el csökkenni egy nő "értéke"? (Az egyszerűség kedvéért tételezzük fel, hogy NINCS gyereke más pasitól, és attól is tekintsünk egy, hogy ez "egyéne függő", számoljunk az átlaggal)
2017. jan. 11. 14:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

Nem akarok kortesbeszédet mondani a korosztályom mellett, van párom, akit nem tervezek lecserélni, csak a saját tapasztalataimat osztanám meg...

(4. válaszadó vagyok egyébként).

Amellett, hogy válásom után harmincas éveim végén korábban soha nem tapasztalt érdeklődést tapasztaltam a személyem iránt a férfiak részéről, további előnyöket is érzékeltem.

Mivel már van gyermekem, nem ketyegett a biológiai órám, nem akartam már MINDENÁRON pasit fogni, kvázi spermadonornak úgy, mint azt sajnos több gyermektelen nőismerősömnél tapasztalom. (Van köztük olyan - több is - aki a pocsék párkapcsolatában is fel akarja magát csináltatni, aztán dobná a pasit...)

Az is tény, hogy egy huszonéves nőről ember nem mondja meg, hogy hogy fog kinézni 10-20 év múlva, egy, vagy több gyermek születése után. Gyakorlatilag zsákbamacska. Egy érettebb nőnél meg már lehet látni.

Hogy gyermekvállalásra mennyire vagyunk alkalmasak... ez nyilván egyénfüggő, de azt kevesen tudják, hogy 40 körül a legtöbb nőnél drasztikusan megnő a fogamzókészség. Én sem tudtam, a nőgyógyászom világosított fel róla, amikor teljesen váratlanul teherbe estem. Szokás hivatkozni a genetikai rendellenességek kockázataira, de ez a mai diagnosztikai eljárások mellett nagy butaság, ugyanis az idősebb nőket már szinte automatikusan szűrik, és a statisztikák szerint pont a fiatalabb nőknél fordul elő nagyobb számban a genetikai rendellenességgel születő gyermek (mivel őket ugye nem szűrik).

Ami pedig a kapcsolat minőségét illeti: a párom bevallási szerint sokkal jobban érzi magát velem, mint korábban a huszonéves barátnőivel, akik még önmagukkal sem voltak tisztában, játszmázásokkal tették tönkre a kapcsolatot. Bevallása szerint én sokkal toleránsabb, türelmesebb, alkalmazkodóbb vagyok, mint az exei.

Biztos vannak hátrányok is, de mi nem ezekre koncentrálunk a kapcsolatunkban. Mindenesetre felhívnám azok figyelmét, akik leírják a 30 felettieket, hogy ők is lesznek ám 30-40-50 évesek... és nem árt, ha meg tudnak barátkozni az éppen aktuális korukkal és megtanulják látni annak előnyeit.

2017. jan. 11. 15:09
 12/18 anonim ***** válasza:
3%
30-as nő az már vén csataló.
2017. jan. 11. 15:56
 13/18 LazyJones ***** válasza:
35 évesen egy 30-as nő pont megfelelő lenne. De azért itt is szabály, ami mindig igaz: vannak hülyék és vannak normálisak ebben a korosztályban is. Szóval nem hiszem, hogy az életkor ennyire vízválasztó lenne úgy nagy általánosságban, inkább az a kérdés, hogy ki tart megfelelő partynak egy 30as nőt.
2017. jan. 11. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Attól függ kiről van szó. Vannak olyanok is, akik már 18 után elkezdenek ragyásodni, de 24 fölött már csak romlik a külsejük mindenképp. Attól még vannak 30-35 éves szép nők is, de ők is már csak a régi önmaguk árnyékai. Mondjuk a mai átlag férfi szinte bármire rámászik, ami mozog, úgyhogy még idősebb korban is lesz egy csomó udvarlója a nőknek, nem vesznek észre semmit.
2017. jan. 11. 18:39
 15/18 anonim ***** válasza:

,,de azt kevesen tudják, hogy 40 körül a legtöbb nőnél drasztikusan megnő a fogamzókészség."

Szólj a dokinak, hogy adja vissza a diplomáját. Biológiát tanítok középiskolában, de nem ezen van a hangsúly. 6, ismétlem 6 38 és 41 év közötti nő van a tanári karban, aki évek óta próbál teherbe esni, akár orvosi segítséggel. Egyiknek sem sikerült egyelőre.

2017. jan. 11. 20:38
 16/18 anonim ***** válasza:
A párjuk pedig nem steril.
2017. jan. 11. 20:38
 17/18 anonim ***** válasza:
15: Én meg legalább ugyanennyi huszonéves nőről tudok, akik szintén évek óta próbálkoznak.
2017. jan. 11. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Kivénhedt pitsák :D
2017. jan. 11. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!