Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért érzem úgy, hogy azok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy azok a férfiak, akik tetszenek, elérhetetlen kategóriába esnek?

Figyelt kérdés

Azok a férfiak, akik tetszenek, számomra rögtön elérhetetlenné lesznek titulálva.

Volt már 3 komolyabb párkapcsolatom az életemben, és ezen felül 5-6-7 olyan fiú, akikkel közelebb kerültünk egymáshoz, de végül visszautasítottam őket vagy közös megegyezéssel befejeztúk a randizgatásokat, vagy csak egyszerűen barátságba átalakult a dolog.

Nem vagyok egy szépségkirálynő, habár sokan szépnek tartanak, dícsérnek. Szóval valószínűleg tényleg szép vagyok, de magamról mégis utálok képeket nézegetni. A testalkatom is nőies, habár szerintem 5-6 kg-t le kellene adnom, ennek ellenére sokan csinosnak tartanak.

De mégis, mikor megismerkedtem egy olyan férfivel, aki nagyon tetszik nekem (és most nem a top kategóriára gondolok, átlagos pasiba is simán belezúgok, ha tetszik a jelleme), akkor úgy érzem, kevés vagyok neki és már azelőtt eltemetem a dolgot, hogy bármi alakulna belőle. Miért alakul ki ilyenkor kisebbségi komplexus?

Persze, ott a Jolly Joked, az ónbizalimhiány. Az az érdekes, ha az utcán, metrón vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Akkor jön elő ez a kisebbségi komplexus, ha olyannal ismerkedem, aki tetszik. Mintha nem lennék külsőre és belsőre elég jó neki. Mintha görcsösen meg akarnék felelni. Úgy érzem, jobbat érdemel, akk vékonyabb, szebb.

Miért alakul ki ez az érzés?

2017. márc. 19. 22:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Aki meg külsőre a legjobb volt, azzal volt a legrosszabb a kapcsolatom. :D

Viszont az olyan pasikkal, akik tényleg levettek a lábamról, csak bulikban tudtam beszélni és csók is ittasan volt. Aztán másnap felkelt a nap és pukk, kidurrant a lufi. Az elmúlt 2 hónapban 2x volt ez, hogy teljesen felspanoltam magam, hogy milyen jó sráccal ismerkedtem meg,nél is vettük a kapcsolatot (Fb profil), beszéltünk 1-2 hetig, de randi se lett belőle. Annyira csalódottá tettek. Régebben is voltak ilyenek, de mostanában ez a kettő volt ilyen tipikus eset.

2017. márc. 19. 23:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem is most mondta le egy lány a randit, hát nagyon jól esett :D
2017. márc. 19. 23:19
 13/19 A kérdező kommentje:

Nekem szerdán lett lemondva randim, de szerda reggel ("épp időben") közölte h lázas. Pedig már előtte 2x is lemondta, mindig tologatta különböző okok miatt. De nem is értem, kivétel nélkül ő kezdeményezett a randik kapcsán... Akkor meg minek? hogy szórakozzon? Szóval most a harmadik alkalommal, hogy lemondta, megmondtam neki, hogy vettem a célzást és jobbulást. Erre írta, hogy köszöni (nem tudom, mire értette), azóta eltűnt. Puff. Én se éreztem magam jól. :D

2017. márc. 19. 23:25
 14/19 anonim ***** válasza:
Nekem is szerdán mondta le, előtte 2 órával, mert fáradt volt a drága :"D
2017. márc. 19. 23:34
 15/19 A kérdező kommentje:
Pfff
2017. márc. 19. 23:35
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy mi tetszik neked pasiban?Erről nem szólt még a fáma.
2017. márc. 19. 23:41
 17/19 A kérdező kommentje:

Nincs nálam etalon. Tetszett már izmosabb, de vékonyabb is. Magas is, alacsony is, barna haj-barna szemű is, de szőke-kékszemű is.

Ugyanez igaz a jellemre is. Nincs konkrét elképzelésem. Vagy szimpatikus vagy nem. Inkabb az összhatás és a kisugárzás a fontos.

2017. márc. 19. 23:45
 18/19 anonim ***** válasza:
Önértékelési gondok.
2017. márc. 20. 00:06
 19/19 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok egy szépségkirálynő, habár sokan szépnek tartanak, dícsérnek."

Melyik nőt nem?

2017. ápr. 14. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!