Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért elérhetetlen hogy legyen barátnőm? Minden ismerkedés be fuccsol!
Tegnap voltam egy eseményen, és rengetegen sétáltak, nézelődtek a párjukkal a 20-40 közötti korosztályban.
Ezek szerint annyira mégsem lehetetlen, ha ennyi pár van :)
Nem lehetetlen, de szerintem is nagyon sok olyan fiatal huszonéves van akinek nem jön össze szinte semmi.
Ha azt figyeled, hogy kik vannak párban akkor persze, hogy sokat látsz. De azt akinek nincs és nem is volt még senkije nem tudod megállapítani látásból, így azt sem tudod felmérni, hogy milyen arányban vannak.
Vannak akiknek hetente, havonta másik nő fekszik az ágyában és rengeteg olyan is van akiknem még soha egy sem, pedig nem elzüllött, lecsúszott egyénekre gondolok. Nem tudom az okait ennek a jelenségnek megmondani, mert nem vagyok kutató a témában, csak sok embert ismerek, sok társaságba járok és látom ezt. Kíváncsi lennék én is, hogy miért van pár tucat húszas srác a környezetemben akiknek nő még a közelében sem járt, pedig többnyire mind egyetemre, főiskolára jár.
Harminc éve szerintem ez nem így ment, bár lehet, hogy rosszul gondolom.
Fiatal korosztályban férfi többlet van, lehet ez is hozzájárul ehhez.
Most nézem itt a grafikont, hogy 1990-ben a 20-as korig volt csak férfitöbblet, mára ez felment 40-ig.
Talán ez válasz az egész kérdésre.
A tisztesség is gátja mindennek:akit gentelmannek neveltek az nem beszél mellé nem produkálja magát mint egy exhibicionista.Eredmény:letojják magasról mert nem elég érdekes.
De aki az eget is lehazudja, túpírozza magát, mocskolja a potenciális riválist....úgy áll az egészhez hozzá mint a politikai vagy üzleti életben szokták a hiénák azoknak jön össze a tuti.....ha nem vagy szerencsés legyen gyomrod gázolni .....valakinek ez megy valakinek nem fér bele.
....
Oké ezt is lehet cáfolni.csak azok írnak ilyet mint én aki palástolni akar valami kudarcot...ha így van(egyébként nincs) akkor készpénznek vehetem hogy minden kapcsolat házasság tökéletes senki nem csalódik a másikban ha meg mégis erről hallok a rádióban, olvasok az újságban vagy látok tévében az valami fatális félreértés lehet csak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!