Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetnék számára "elérhetetlen"? Fiú vagyok.
Figyelt kérdés
19 éves srác vagyok, ismerkedek egy lánnyal, ő 20 éves. Félre értés ne essék, nem játszani akarok az érzéseivel, de azt vettem észre ott rontom el a lányoknál , hogy túlságosan nyeregben érzik magukat, hogy " ááá ennek úgy is bejövök" és aztán lekoptatnak a francba mert nem vagyok kihívás számukra. Talán túl kedves vagyok, de a lányok nagy mesterei ennek, ezért vagyok kíváncsi, vajon hogyan lehet fenntartani a másik érdeklődését, akár konkrét példával szemléltetve. Köszönöm!2017. ápr. 26. 00:15
1/4 anonim válasza:
A hiú lányoknál működik: Látványosan csapod neki a szelet, hogy élvezze. Aztán amikor kezdi megszokni, észre sem veszed, levegőnek nézed. Őt meg megüti a guta, hogy mi miatt változtál meg ennyire, és ő fog becserkészni.
2/4 anonim válasza:
olvassál pua (pick up artist) irodalmat.
nem értek egyet az életformával, de a csajozós trükkök jók, és tényleg önbizalmat ad.
3/4 anonim válasza:
A kedves, meg jo fiuk unalmasak. A rosszfiuk izgik, de kell a fenenek egy megbizhatatlan lokoto. Az en esetemben a rosszfiusag nem szo szerint ertendo. Azt szeretem, ha egy pasiban a biztos alap a kedvesseg, es josag, de erre mer pakolni kis csibeszseget is, szemtelenseget is. Ha mer nem megfelelni masok elvarasainak, kelloen magabiztos, fel meri vallalni onmagat ahelyett, hogy jatszana a nagymenot. A humor nagyon fontos, es hogy talalja meg az egyensulyt - neha legyen csipkelodo, heccelo, neha szerelmes tekintetu, maskor férfiasan kapjon el, teperjen le, de legyen jo beszelgetotars is, akivel megoszthatom a gondolataim, akiben megbizhatok. Ezt az egyensuly nehez eltalalni.
4/4 anonim válasza:
Azt hiszem, az én randipartnerem is ezt csinálja és való igaz, hogy sokkal vonzóbb, mint mikor valaki tálcán kínálja magát :) Én is pont ezért játszom kicsit az elérhetetlent, hogy kihívás legyek neki, sokkal könnyebben beindul a szikra a pasikban, ha valakiért meg kell küzdeniük. Ezért van az, hogy sokszor azok zúgnak belénk, akik nekünk nem tetszenek és fordítva. Persze túljátszani sem szabad a dolgot.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!