Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy az elérhete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy az elérhetetlen után futok miközben másnál első lehetnék? Többi lent.

Figyelt kérdés
Van a suliban egy srác kb. fél éve nagyon bejön. Sok szemezés után bejelöltem facebookon, ő pár napra rá rámírt. Beszélgettünk, nagyon sok a közös bennünk. Zenei ízlés, érdeklődés... szinte minden. Az utóbbi időben egyre többet beszélünk személyesen is, szokott kérni öleléseket de sokszor mégsem látom rajta, hogy érdekelném. Van, hogy napokig nem ír, suliban se mindig szokott odajönni... Félénk a kezdeményezéshez vagy csak haverkodni akar? (más lányokkal még sosem láttam ölelkezni se semmi). Mit tegyek? Kezdjem el felhozni a témát hamarosan, hogy most akkor mi is van köztünk vagy várjak amíg lép? Vannak srácok akiknek tetszem és ők mernének is lépni de nekem akkor is ez a srác kell, nem tehetek róla... Úgy meg értelmetlen összejönnöm mással, hogy közben őt akarom... Kérlek segítsetek, nem tudom mit tegyek és kiidegelem magam. 16/L
2014. máj. 18. 20:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert mi emberek indig azt akarjuk ami nem lehet a miénk
2014. máj. 18. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Neked a vadaszat orome kell , attol lesz izgalmas valami,hogy vadaszhatsz ra , nem is izlene az etel,ha eled tennek az asztalra,csak ha te lovod le :) Remelem erted az analogiat
2014. máj. 20. 17:33
 3/4 anonim ***** válasza:
Az eleje egy kedvelt idezetem. En is ilyen vagyok. Volt egy oriasi pofaraesesem es azota mindent negativan latok. Reszben szandekos, mert nem akarok megint ugyanugy jarni, igy legalabb nem elem bele magam annyira. Nem mondom h az a jo amit en csinalok, atestem a lo tuloldalara, de keptelen vagyok megmaradni az aranykozeputon. Borzadztoan felek a csalodastol).
2014. máj. 20. 17:34
 4/4 anonim ***** válasza:
3#-as vagyok es azt kihagytam, hogy az a fiu akit visszautasitottam semmi koze nem volt a masikhoz (feltem tole)
2014. máj. 20. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!